[]

tavşan ne yer? + yürüme problemi

bu gecelik bir tavşan misafir ediyoruz. ne yedirelim ne içirelim? nerede yatıralım? ne sever bu hayvan?

şimdi yürüme sıkıntısı var bu hayvanın. arka bacakları mı felç anlamadım ki? ufak bir şey, yoksa yürümeyi mi bilmiyor?

tanıştırayım;

imgur.com
imgur.com
imgur.com

 
hıyar kabuğu ver. en sevdiği.


  • baldur  (28.09.12 20:17:55) 
Yeşillik verin işte, lahana yaprağı, marul yaprağı falan. Marketlerde kemirgen mamaları da oluyor, onlardan da alabilirsiniz.
Yürüme sıkıntısı konusunda bir bilgim yok ne yazık ki.

  • buff  (28.09.12 20:18:51) 
marulu çok sever, benzer otlar yedirebilirsiniz. ne kadar ufak olduğuna bağlı ama daha tam yürümeye başlamamış olabilir, sizden korkmuş olabilir mi?

sevin, okşayın, çok mutlu olurlar. uzun süre ilgilenmezseniz gelip kendini sevdirmeye çalışır, kucağınıza tırmanır eder. yine ilgilenmezseniz kızacağınızı bildiği şeyler yapar, halı ya da kablo kemirmek gibi. yine de ilgi çekemezse küser, depresyona girer. dikkatli olun.
  • o degil dee  (28.09.12 20:18:54) 
@ o deği dee, ne kadar ufak bu şimdi? kemirgen değilde sürüngen gibi yürüyor.


  • kırmızıkaşekaban  (28.09.12 20:28:09) 
baya küçük görünüyor bence, bugün alın kucağınıza okşayın, yalnız dikkat edin, genel olarak tuvalet eğitiminde çok başarılar ama üstünüz başınız ıslanmasın.

imkanınız varsa da ilk fırsatta veterinere götürüp bir baktırın bacaklarına, yani güvenmeyin şimdi bana, içim rahat etmedi benim :/
  • o degil dee  (28.09.12 20:33:04) 
bence kucağa falan almamak gerek. bacağında bir problem varsa kırık, yara vs. tuttuğunuz zaman acıtır hemde sizi ısırabilir.


  • ontheroad  (28.09.12 20:37:02) 
maydonoz dışında bütün sebzeleri yer ama sakın maydonoz vermeyin


  • john holmes  (28.09.12 20:54:14) 
duyuruya geldim geleli ilk defa büyük harflerle yazıyorum:

MANYAK MISINIZ?

aferin yeşillik yedirin, ishal olsun, gebertin erkenden hayvanı.
yavru tavşanlara sebze VERİLMEZ. uyarmadılar mı seni?

o kadar küçük tavşana sebze verilmez, en fazla haftada toplam bir avucun yarısı kadar verilir. tavşan yemi al, açıkta satılanlar olur normal markalar olur. arpa ve yulaf ezmesini çok severler.
tavşan ahşap zemine uyum sağlayamadı muhtemelen
  • dieselsingle2  (28.09.12 21:55:54) 
öncelikle havuç, marul ve kıvırcık VERMEYİN!! yavru tavşanlar zaten ishale yatkınken bu yazdıklarım her yaştan tavşanı ishal eder. çok az lahana(yaprak veya kök olur) veya brokoli verebilirsin. ama yavru olduğu için avuç içi kadar falan ver(parmaklar hariç). kuru mama satılır petshoplarda onlardan almanız lazım. ayrıca bol bol su içmesi gerek temiz suyu eksik olmasın.

eline alıp fotoğraf çekersen veya boyutunu karşılaştırabileceğim bir şeyin üzerinde(cd falan herkesin boyutunu bileceği şeyler) yürümemesinin ne kadar normal olduğunu söyleyebilirim.

kafes falan yoksa en güzeli tuvalete koyun çünkü tavşanlar baya işer, bu yavrucak henüz çişini tutmak için çok küçük, zaten yürüyemiyor o yüzden bir yer belirleyip oraya gidemez, olduğu yere bırakır. halılardan sidik kokusu çıkarmaya uğraşmak istemiyorsanız banyodan kilimi falan alıp oraya koyun, soğuk olmasın diye gazete kağıdı yığıp üzerine bezler falan koyulup sıcak bir ortam yaratılabilir. ama odada salonda falan bırakırsanız bir yerleri, kabloları falan kemirir kesin ben söyleyeyim.
  • r_u_h  (28.09.12 22:57:48) 
he manyağız te allam.. bilsek sormayız di mi?


  • kırmızıkaşekaban  (28.09.12 23:09:00) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.