[]

video boyutunu küçültmek

merhaba. telefondan 6 dakikalık bir video çektim ama 900 küsür mb tuttu. bunun boyutunu nasıl küçültebilirim? facebook'a koymak istiyorum da. arkadaş recode falan dedi ama pek anlamam o işlerden.




 
www.formatoz.com

şunla mp4'e çevir düşer boyutu
  • yuto  (28.09.12 16:37:18) 
xilisoft video converter tarzı bir program edinip kalite ve boyutunu küçültüp format değiştirerek convert ediceksin facebook kriterlerine uyacak şekilde. programı yüklersen zaten kullanımı kolay göreceksin.


  • guest  (28.09.12 16:37:28) 
movie maker bulup icine surukle sonra render ederken ileri ileri dedigin bi bolup vardi altta oraya mb degerini elinle yaz. ortalama 2.5 dakikalik bi video 15 mb falan tutuyo iste wmv yapinca oyle hesap et


  • maresalx  (28.09.12 16:38:12) 
youtube'a yüklersen zaten kendisi küçültüyor ama yüklemesi uzun sürebilir.

eğer windoz işletim sistemi kullanıyorsan başlat'a "windows movie maker" yazarak "video edit" programıyla da bu işi yapabilirsin.

"yok ben başka bişi isterim" dersen power director ev kullanıcıları için çok iyi.

üşenmiyorsan youtube'a yükle, o küçültür.
  • nickelbird  (28.09.12 16:55:04) 
Senin reçeten Format Factory üstadım. Al istediğin gibi oyna.


  • hatali sifre  (28.09.12 17:11:03) 
windows un kendi movie maker ı ile aç farklı kaydet de, boyutunu küçültüyor çok büyük oranda


  • sttc  (28.09.12 20:04:22) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.