[]

atatürk havalimani dis hatlarda fiyatlar ne alemde

seneler önce denk gelmistim orda bi yerde bira icmistim ufacik biraya 10 dolar almislardi hic unutmam.

sanirim aradan 6-8 sene gecti haftaya pazar yine orda olacagim, fiyatlar ne alemde.

not: her 3 ayda bir türkiyeye gidip geliyorum ama atatürk havalimanini görmüyorum bile, diger havalimanlarinda en fazla 6 dolara(türkiyede) kocaman bira iciliyor.

 
Aynı oranda yüksektir.
Türk bankalarından kredi kartın varsa lounge'ları kullanmayı deneyebilirsin.

  • cakabo  (28.09.12 02:19:34) 
fiyatlar pahali. sicak cikolataya 10 lira vermistim iki sene once.


  • lorenzen  (28.09.12 02:19:42) 
Aynen, epey yazıyolar. 33'lüğe 16 mı ne ödemiştim zamanında. Lounge'lara gir, atıyorum girişe 30 lira veriyorsun ama her şey sınırsız, istediğin gibi takılırsın. Ha giriş de 30 değil galiba çoğunda ama olsun :)


  • roket adam  (28.09.12 02:21:29) 
Dış hatlar derken gelen yolcuyu bekleme salonundaki yerlerden mi bahsediyorsun yoksa pasaport kontrolünden geçtikten sonraki mi?

Pasaport kontrolünden sonraki yerler çok pahalı gereksiz yere. Biz tek küçük arby's sandviçine 12 mi 15 mi verdik ne verdik. Yanında kıyıp da 1 kuruş maliyetli patates kızartması bile veremiyorlar. 2 kuruşluk kolayı geçtim yani.

Ayrıca alt katta uçağı beklerken küçük kafemsi bir yer vardı, su 3 liraydı. Yanlış hatırlamıyorsam kutu kola, fanta vs. de 8 liraydı. Herkes yuh diyordu haliyle. Sonuçta Euro kullanan bir yerde 8 euro'ya kola satmak gibi bir şey bu.

Pasaport kontrolünden önce ise bir tane spor barı var. Orada hatta ispanya portekiz euro 2012 maçının bir kısmını izlemiştim. Herkes ayakta dışarıdan izliyordu ama 15-20 liraya kıyıp bir kokteyl içmiştim bu yaz. Tam hatırlamıyorum ama 15 de değildi ya fakat 25'ten fazla da değildi. Bira biraz daha ucuzdur ama 10'dan aşağı değildir. Bu dediğim yer, büyük uluslararası uçak geliş tablosunu karşına aldığında, sağ tarafa doğru yürüyünce karşına çıkıyor.
  • only alcoholica  (28.09.12 04:43:59) 
pasaport sonrasi bankalarin lounge yerleri var, kredi kartiniz bunlardan birine girmeye uygunsa bedava takilin mis.


  • kartonpiyer  (28.09.12 14:25:32) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.