[]

baş dönmesi hissi

herkese merhaba,şöyle bi sorum var.başım dönüyo gibi hissediyorum,ama böyle bariz bi dönme de değil,tam anlayamıyorum ne olduğunu.bununla birlikte sıcak basıyo ama üşüyorum.hafifte mide bulantısı var.bi de aşırı bi sinir var.sanki çok sağlıksız mışım ve çok ciddi bir hastalık bütün vücudumu kaplamış gibi hissediyorum.sizce ne olabilir?




 
tansiyonuna da bi baktir.


  • compadrito  (27.09.12 22:17:36) 
bir psikiyatriste görünün.


  • marcelorios  (27.09.12 22:20:00) 
evet katılıyorum sanırım tansiyonunuz düşüyor. aynı şeyleri ben de yaşıyorum tansiyonum düştüğünde.


  • avagadro  (27.09.12 22:20:31) 
peki bu şikayetiniz ne zaman oluyor? evde yanlız kaldıgınızda mı? bir topluluga girdiginizde mi? veya sürekli mi oluyor?


  • ramsesseum  (27.09.12 22:50:44) 
ramsesseum,normalde olan bişi.saydığınız durumlarda da olabiliyo


  • rock n roll  (27.09.12 22:55:37) 
dedigim dogru olacak diye birşey yok bununla birlikte tahminime gore "ANKSİYETE" . Arastırmanızı öneririm.


  • ramsesseum  (27.09.12 23:01:05) 
ramseseum,aslında anksiyete bozukluğu tedavisi görüyorum.teşekkürler


  • rock n roll  (27.09.12 23:03:58) 
kan değerlerini ölçtür, demir, b12ne falan baktır. benim de baş dönmesi gibi olan şey tam da böyleydi, mideye de etki ediyor diye biliyorum bunların eksikliği, sinirlerine de.


  • claws of perdition  (27.09.12 23:10:10) 
anksiyeteden oluyor o. ilaca yeni başladıysanız 3-4 hafta kadar sonra tüm fiziksel şikayetleriniz kaybolacaktır. eğer uzun süredir kullanıyorsanız da psikiyatristinizle görüşüp durumu anlatın. farklı bir ilaca geçebilirsiniz.


  • boo ya moon  (28.09.12 01:47:38) 
depresyon. stres.


  • ben smyrna  (24.10.12 09:00:43) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.