[]

manhattan gezilecek yerler

Selam nyc'nin metro haritasini ezbere bilenler,
Bana manhattan'da gezilecek yerler lazim. Times square , chinatown, soho, empire states gibi yerler degil de daha cok mc gees pub ( how i met tour mother'daki bar) apple store( popisi var buranin gerci :( ) tarzinda yerler.

Oyle fazla kisinin bilmedigi , fazla popisi olmayan ama guzel olan yerler.

Eyyorlamam bu kadar.

 
brookly köprüsünden geç ve karşıdaki brooklyn bridge parkından veya parkın tepesinden new york manzarasını izle. günbatımında daha güzel.

central park'ta bisiklet sürmek de güzel.

edit: FAO Schwartz +111

edit2: rockefeller center binasının tepesinde çık. empire state binasını ve central park'ı da tepeden görebiliyorsun aynı zamanda.
  • ermanen  (27.09.12 02:14:15 ~ 04:14:10) 
14. sokagin, 5 ve 6. caddeler arasinda kalan bolumundeki gitar magazasina,

Bleecker sokagindaki gitar magazasina,

9. cadde - 34. sokak kavsaginin guneydogu kosesindeki magazaya, (benim sana surprizim. Google Maps'ten kopya cekip surprizimi bozma. Ne oldugunu bilmeden git.)

48. sokagin, 6. ve 7. caddeler arasinda kalan bolumunde, 160 kapi numarali magazaya (bu da surpriz),

Hazir oralardaykene, 7. cadde - 40. sokak kavsaginin guneybati kosesindeki ayakustu atistirmaciya,

Union Square'e, (hazir ordaykene, Whole Foods'a)

Herald Square'e, (Macy's'in koselerinden biri)

Washington Square ve civarina,

Broadway'in Union Square ile SoHo arasinda kalan bolumune,

Cok aciktigin bi anda, 205 East Houston Street'e (SoHo'nun kuzey siniri) (vejetaryensen gitme)

West 3rd Street'e,

St. Marks Street'e,

Brooklyn Bedford'a,

Madison Avenue'ya

Hava guzelse, 42. sokak uzerinde 5. Cadde'ye yakin Chipotle'den paket yaptirip dooogru hemen karsidaki Bryant Park'a, karnin doyunca hemen bitisikteki 5. Cadde - 42. sokak kavsagi, girisi cadde ustunden kutuphaneye girip en ust kattaki salonlarda iki tur atarsin (Pazar gunleri kapali)

Uptown'a yolun duserse, Broadway - 112. sokak kavsaginin kuzeydogu kosesindeki lokantaya, (taniyacan mi bakalim?)

Grand Central'a

One World Trade Center'a

Ucak gemisi istersen, Intrepid'e,

Hava guzelse, South Street Sea Port'a ugrar bi senin elin...

Top of the Rock'a gidecek olursan, "sunset ticket" iste. Hem gunduz, hem isiklar yandiktan sonraki halini goruntulersin Manhattan'in...

FAO'ya ve Apple'a gitmiskene, karsiya gec de bari, The Plaza'nin kahvalti salonuna, lobisine neyim bi bak.
  • compadrito  (27.09.12 07:21:16 ~ 08:44:16) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.