[]

Green Card Başvurusu İçin Foto Bilgisi

Merhaba yenilmez Galya'nın gezgin insanları;
"Herkes yapıyor, ben neden yapmayayım" diyerek şu Green Card'a başvurmaya karar verdim. Sitesini buldum herşeyi tamam vs. ama foto kısmı kafamı kurcaladı biraz.
Göz-foto tabanı ve saç-çene arası oranlar elimdeki fotolara uymuyor.
Ayrıca dpi değerlerini de tutturamıyorum eski bir scannerım olduğundan.(Oldukça kalitesiz çıkıyor fotoğraf dijitale aktarınca.)
Ben şimdi yarın bir fotoğrafçıya gitsem, "Amerikan vizesi için çekicez" desem adamlar uygun fotoğraf çeker mi? Yoksa başka bir yönlendirme mi yapmak lazım?
(Ayrıca travel.state.gov adresindeki pdf'i de yazıcıda bastırdım, gerekirse yanımda götürüp adamlara "şöyle şöyle lazım" da diyebilirim.)

Ne yapsak?

 
siteyi nerden buldun ya

site bu:www.dvlottery.state.gov

bunda da 2014 başvuruları hala kapalı
  • digital aga  (26.09.12 23:22:43) 
2014 başvuruları 2 ekim'de başlıyor


  • hayricik  (26.09.12 23:27:23) 
Site şu : travel.state.gov
Buradan da ne zaman kayıtların açılacağı görülebilir. Ayrıca pdf'de bu adresten..

  • quaker  (26.09.12 23:28:39) 
çoğu fotoğrafçı biliyor o oranları. amerikan vizesi için fotoğraf istediğini söylersen onlar halleder.


  • aysiku  (26.09.12 23:29:33) 
@aysiku : Bende aynen onu düşündüm.. Ama garantiye alayım kendimi götüreyim bari pdf'i de.. Ne olur ne olmaz..


  • quaker  (26.09.12 23:33:47) 
Birde konuyu dağıtmak gibi olacak ama, ben şu an nişanlıyım.. Green card başvuru sonuçları açıklandığında hala bekar olucam.. Tahminen kartı teslim alacağım dönemde de evlenmiş olacağım.
Ne olacak bu durum? Eşim green card alamayacak değil mi?

  • quaker  (26.09.12 23:37:19) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.