[]

sabahları yorgun uyanıyorum

1 yıl öncesine kadar günde 5-6 saat uyuyan biriydim.Şimdilerde 9 saat uyku yetmiyor.Gün içinde sürekli yoruluyorum.Beslenme düzenim bozuldu bununla alakası olabilir mi acaba ? sabah kahvaltı yapmıyorum eskiden hep yapardım




 
benim de dikkatimi çeken bir konu bu.günde 6 saat yatsam kalktıktan sonra dinç oluyorum ve gün içerisinde uykum gelmiyor.ama 8 9 saate çıkınca bir uyuşmuşluk halsizlik oluyor ki sorma.


  • karinin  (26.09.12 17:11:47) 
beslenme düzenin bozuksa ondandır doğru.


  • rock n roll  (26.09.12 17:12:47) 
bu durum bende de var erken kalkınca sorun olmuyor doktor kan tahlili istedi
demir b12 troid.
düzensiz beslenmelerde oluyor.
  • seyyar satıcı  (26.09.12 17:13:24) 
günlük beslenme, gün içerisinde maruz kalınan stres vs. ile gün içinde alınan alkol-nikotin vs. de etkili olabilir. imkan varsa gün içinde geç saatte bu zararlı alışkanlıklardan uzak durmalı -pc de dahil olmak üzere- ayrıca yatağınızı gözden geçirmeyi de unutmayın, o da etkili olabiliyor. zaten uzmanlar 9 saat civarı uykuyu genel olarak önermezler, üst sınır olarak görürler, bünye meselesi bir yerde de, bu denilenleri sırasıyla uygulayarak çözüme kavuşursunuz umarım, ha bir de yatmadan yarım saat önce kefir için bakalım, ben de olumlu etkileri mevcut.


  • candanag  (26.09.12 17:58:19) 
sabah kahvaltıyı aksatma. beslenmenin en önemli kısmı kahvaltı.
bir de dediklerine göre 7 saat uykuyu geçtikten sonra vücut bir 7 saat daha uyumak istermiş. (bu 7 saat bünyeye göre değişebilir de.)

  • goldentitan  (26.09.12 18:26:05) 
birde vaktinde uyumak diye birsey demislerdi, cok gec yatinca cok uyusan bile uykunu alamiyormussun.


  • lutah  (26.09.12 18:27:22) 
sigarayı bırak hocam :)


  • myumyun  (26.09.12 19:16:04) 
kan değerlerine bi baktır, b12 eksikliği yapıyor böyle durumları.


  • thlas  (26.09.12 19:53:16) 
uyudugun odanin penceresini cok az da olsa acik birak temiz hava girsin, ben kapali odada uyuyunca hep yorgun uyanirim.


  • jemjum  (26.09.12 20:30:02) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.