[]

zeitgeist'ı birine vermek

bulunduğum iş ortamında rockefeller rothschild konusu falan açıldı. birisi öğrenmiş herkese anlatıyordu falan. ben de "ohoo ben size zeitgeist getireyim de onu izleyin" dedim. dedim demesine de bu insanlar hep klasik dediğimiz düz insanlar. dinine bağlı milliyetçi kesim.

şimdi ben onlara getirsem, izleseler, bu sefer bana bakışları da çok farklı olabilir diye düşünmeye başladım. sonuçta ilk etapta yoğun bir şekilde olmak üzere, dinlerden milliyetçi duygulardan kurtulun konuları geçmekte. sizce ne yapayım?


 
ver kurtul!


  • patlamismisir  (26.09.12 16:06:24) 
ikinci, üçüncü filmleri de verebilirsin. ama ilk film de çok bomba. ver bence bir düşünsünler noluyo lan diye. sana da laf ederlerse başı saçma zaten der kurtulursun. (bence saçma değil bu arada)


  • himmet dayi  (26.09.12 16:11:49) 
kesinlikle saçma değil ver bence, zaten islama dogmatik yaklaşan kişilerse anlatılanları anlamayabiliyorlar ee hıristiyanlık yalan zaten bunu biliyoruz tepkisi vereni gördüm anlatılanları anlayabilirse o zaman da sorun yok zaten


  • ne gerek var ki  (26.09.12 16:19:09) 
verme ya, abi baskasina "aaa bak negzel mantikli " diyerek böyle seyler önerilmiyo.

en azindan böyle fikir filmlerinde böyle. fikirlerini sorgulamiyolar ya da düsünmüyolar üstüne, degismiyorlar. gerek yok yani.
  • serabetan  (26.09.12 17:10:17 ~ 17:10:31) 
iyi de abi, zeitgeist I de geçenlerin çoğu çürütüldü. Özellikle din ile ilgili yapılan vurgular. Zeitgeist doğru bir kaynak değilken, bir de bu kesimde bir insanlara vermek ne kadar doğru ki?


  • kobretti  (26.09.12 17:22:48) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.