[]

Samsung Galaxy S3 Hakkında

Almayı düşünüyorum da, kullananlara bir kaç sorum olacak.

1) iOS'e alışkın adam Android'i sever mi? Basit kullanıcı değilim anlarım bu işlerden.
2) Ekranı çok mu büyük hakikaten? Tek elle kullanabiliyor musunuz? Gidip dene demeyin, uzun vadede soruyorum.
3) Nereden almalı?
4) Soyulma, boya dökülmesi falan oluyor mu?

 
Canavar gibi telefon, kaç yıllık iphone fanboylarına bile aldırttı kendini..

1) bu işlerden anlıyorsan androidi daha da seveceksin demektir, senin bilgin android gibi bi markanın büyüklüğünü görmeni sağlar..

2) tek elle kullanabiliyorsunuz efendim, boyutlarını karşılaştır internetten fikir sahibi olursun öyle kullanışsız falan değil

3) mediamarkta ayın 30 una kadar 1500 tl

4) boya dökülmesi tamamen kullanıma bağlıdır, s3 için şahane kılıfı var samsungun kapaklı bişey komple koruyor telefonu..

asıl mevzu paranı nasıl kullanacağın, iphone 5 te yapıpta s3 te yapamayacağın ve çok gerekli olan bi özellik yok.. ama yok 1500 daha koyar iphonu alırım diyorsan senin bileceğin iş, zaten alanlarda bunu deyip alıyor şu özellikten dolayı iphone diyen çıkmaz..
  • soluman  (26.09.12 09:46:37) 
Zaten iphone 5 pek sarmadı beni şimdiden..

samsung galaxy s3 veya nokia lumia 920 düşünüyorum..nokia da windows soru işareti..stabilite yok falan diyorlar. emin değilim.
  • kerem555  (26.09.12 09:51:16) 
1- sever. kullanımı kolay, rahat. ios sınırlamaları yok
2- ekran büyük, ben tek elle kullanabiliyorum.
3- kullanıma uygunsa kontratlı almak mantıklı geldi bana.
4- hayır (beyaz benimki)
  • eksi sozluk e bir daha geldim  (26.09.12 12:04:07) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.