[]

interrail lan ilgili bi soru

22 gün içinde 10 gün flexi şeklinde interrail olayına dalış yapmayı düşünüyorum. italya konsolosluğundan schengeni alıp, italyaya uçup interraili italyadan başlatsam, fransa, ispanya, belçika, hollanda takılsam, sonra tr ye dönüşte direk trenle dönsem olur mu? yoksa schengen ülkesi olmayan ülkelerden vizesiz pass geçiş bile yapılamıyor mu?




 
geçiş oluyormuş, arkadaşlar gelmişti öyle ama yurtdışından türkiyeye tren olmadığından sınıra kadar gelip trenle, daha sonra otobüse aktarıyorlarmış :)


  • solenkol  (25.09.12 18:31:17) 
gecis olur ama tren ile olmaz gibi geliyor. tren istasyonlarinda havaalani gibi bir gumruk bolgesi olmadigi icin trenden inip gidebilirsin. ucak ile aktarma yapacaksan dishatlar cikmadigin icin sorun olmaz. ama trenle olmaz gibi geldi bana. eger tren bir sinirdan girip, hic durmadan diger sinirdan cikiyorsa olabilir belki


  • crucio  (25.09.12 19:42:35) 
donuste gececegin ulkeler ya schengen ulkeleri ya da balkan ulkeleri (ki vizesiz) yani teknik olarak sorun olmaz. pratik olarak sacma gibi geldi bana. bir kere.cok uzun surecek sadece belgraddan istanbula gelmek trenlerin kalkis saatleri yuzunden 2 gun suruyor mesela. ve o pass ile toplam 10 gun tren hakkin var, bunu donmeye harcamak istedigini sanmiyorum. bence bin ucaga don.


  • peki madem  (25.09.12 19:56:33 ~ 19:57:37) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.