[]

Bankalara verilen ikametgah hususu

15 aralık'a kadar mevduat sahiplerinin bankalara verilmesi zorunlu tutulan ikametgah belgesini an itibariyle hesabımın bulunduğu iş bankasına verdim. Lakin buna dair şahsıma hiçbir belge verilmedi. Acaba bu işlemden sonra mevduat sahiplerine ''tamam kardeşim bu ikametgahı hesabınıza işledik'' mukabili bir belge veriliyor mu ?




 
Ben de fortis'e verdim, aynı şekilde bana da herhangi bir belge verilmedi.


  • sare  (26.11.08 10:11:56) 
O MASAK işi sektöre büyük dert ve angarya oldu.
Vermezler. Veremezler.
Ama kıllanılacak bir durum değil. Siz verin, gerisini boşverin.
  • delikan76  (26.11.08 10:41:52) 
İnsanlık hali.. Bir bankanın zilyon tane hesabı var ki illa ki o zilyon hesaptan bir tanesinde hata çıkacaktır. Nitekim ben bu işlemi yaparken uyanmasam benim ana hesaplarıma ikametgahım işlenmiyordu, koftiden duran bir hesabıma işleniyordu. Ne diyelim inşallah 31 aralıktan sonra tombaladan biz çıkmayız.


  • joehigashi  (26.11.08 10:46:54 ~ 10:47:58) 
simdi bu adres mevzuu bize de dert oldu. sayet ikametgah vermezsek ne olacak? is bankasi'nda mevduat hesabim, ek hesabim, doviz hesabim, kredi karti hesabim, yatirim hesabim, vs hesabin her turlusunden mevcut. ben bu adamlara aylar once bir dilekce ile adresimin yurtdisinda oldugunu, telefonlarimin degistigini vs bildirdim. halen benim bilgilerimi guncellemediler, 3/5 yil oncesinin bilgileri kayitli sistemlerinde. defalarca telefon ettim vs., o da ise yaramadi.

15 aralik'a kadar da herhangi birsey yapamayacagim adres mevzuu ile ilgili. ne olacak bunun sonucunda? kapatacaklar mi tum hesaplarimi komple?
  • fdegir  (26.11.08 11:15:50) 
bu asparagazı milliyet yaydı sanırım, ilk orada görmüştüm bu haberi. kısa bir araştırmayla masakın sitede bu mevzuya dair bir açıklama metnini bulabilirsiniz. hesabı bloke etme gibi birşey yok diyorlar açıkça.

metin budur:
www.masak.gov.tr

kopya yasağı koyduklarından copy paste edemiyorum. ilk versiyonunda "bir takım medyanın söylediğinin aksine.." gibi bir ibare de vardı, ofansif bulmuşlar ki çıkarmışlar.
neticede bloke olmaya dair bir hüküm yoktur minvalindeki sondan bir önceki paragraftaki açıklamanın ifadesi nettir.
  • lhun  (26.11.08 18:37:23) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.