[]

ev için hi-fi sistem

merhaba sözlük people,
ailemden ayrılıp yeni ev kuruyorum, yıllardır hayalini kurduğum içinde bir koltuk, cdler, bir cd çalar olan odayı kurucam, bunun için bir sacd çalar, www.vatanbilgisayar.com gibi dts destekli bir 5.1 ve belki ekstra iyi bir kulaklık. plak daha kaliteli bir kayır ortamı biliyorum ama temizlik bakım ve ıssız adam tripleri nedeniyle tercihimi sacd'den kullanıyorum. sistem önerilerinizi rica ediyorum.



 
bunu online almaya karar verirseniz şurada fiyatı daha uygun:
www.sanalmarketim.com

daha önce çok alışveriş yaptığım bir yerdir, sorun yaşamazsınız.
  • gkhncnzdgn  (25.09.12 12:44:09) 
5.1 diyosan linkteki logitech uygun evet, yok hi-fi diyosan acoustic energy, klipsch, audioengine gibi markaları biraz araştır derim.

bana göre kaliteli bi bookshelf seti bile linkini verdiğin 5.1 logitechten iyidir.
  • wrench  (25.09.12 12:49:41) 
aman logitech vs. bulaşmayın, paranıza yazık.

içerisinde gerçek amfi bulunan home theater setlerini tercih edin, isterseniz patates bile bağlayabilirsiniz, muazzam bir kolaylık var.

ben onkyo'nun ht serisini tercih edin derim, mediamarkt'ta bulabilirsiniz, piyasada ve nette bulmak çok da kolay değil. 750-2000 arası değişir fiyatları.
  • carnicero  (25.09.12 12:50:37) 
sana bir dost tavsiyesi sacd çalar almayı düşünüyorsan 5+1 yerine güzel bir sterio al, hatta eskidjinin bit pazarı havalanı yakinlarında oraya git orada ikinci el ses sistemleri var, bak dene...


  • mehmet lutfi  (25.09.12 12:50:44) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.