[]

kullanma kılavuzu hakları

herkese günaydın

şimdi bizim firmada üretilen ürünler için tam detaylı güzel kullanma kılavuzları hazırlıyoruz. sektörümüzde bunu adam akıllı ilk biz yapacağız. genelde diğerleri ingilizce hazır kullanıp işin içinden çıkıyor. neyse sonuç olarak biz bunu yaptığımızda diğer firmalar da direk alıp kendilerine kullanabilirler, kendi firma isimlerini vs kullanıp.

merak ettiğim bunun önüne nasıl geçebilirim? ne yapmamız lazım?

 
Aklınızıa gelebilecek hemen hemen en büyük pek cok alman firmasının kullanma kllavuzlarını hazırlayan bir şirkette çalışıyorum. İnan bana Almanya gibi peeek çok şeyi aşmış bir ülkede bile bu büyük bir problem. En büyük sebebi de kötü niuyetin tesbit edilmesinin çok zor olması. Aynı işi yapan iki farklı makinaınn kullanım klavuzunun aynı olması konusunda hakimlerde dahil kimsenin yapabileceği bir şey yok. Yapabileceğiniz sanırım tek şey tasarımı tescil ettirmek olabilir ki, onu yaptırmanızın bir faydası olmayacak. Sonuçta korumak istediğiniz içerik.
Almanya merkeze bir mail atıp sorayım bakayım orda ne yapıyorlar.

Kullanma klavuzu hazırlayıp 40dan fazla dile çevirisini yaptığımız 100 euroluk basit aletlerden milyonlarca dolarlık devasa makianalra kadar pek çok şey var. Büyük bir sektör.
  • arnatuile  (25.09.12 10:51:56) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.