[]

büyük bi sırt çantasını kargolamak

elimde 60+10 luk bi sırt çantası var ve bunu başka bi şehre kargolayacağım. bunu kargocuda bi koliyi falan koyarlar mı? bu boyda bişi göndermemiştim daha önce. çok masraf olur mu boyut büyüyeceği için?




 
ölçülerini tam yazsaydın iyiydi.(ExBxY)işleri yoğunsa sallamazlar. bi yerden koli bul, sıkı fıkı kes biç kolile. hangi ilden nereye, belli değil. taş çatlasın 10-15 lira tutar.


  • dikenlitel  (25.09.12 10:32:43) 
boyut kadar ağırlıkta fiyata etki ediyor. elinizden geldiği kadar ufaltıp paketlerseniz, ve içi de boşsa 15 lirayı geçeceğini sanmam.


  • arnatuile  (25.09.12 10:54:06) 
bazen bir sürü kitap kargoluyorum ben de. ağırlıktan ziyade kitapların olduğu kutunun büyüklüğüne göre fiyat biçiyorlar. 60+10 dediğiniz 70 lt'lik sırt çantaları sanırım değil mi? bende de bir tane var, bayağı büyük oluyor evet. o boyutta koli olmasa da battal boy poşetlere koyup paketleyebiliyorlar.
bir diğer seçenek otobüs firmalarının bagajına vermek olabilir bu arada. bazı otobüs firmalarının bagajıyla kargo gönderilebiliyor diye biliyorum. hediye niyetiyle göndermiyorsanız o daha ucuza gelebilir, bir sormak lazım.

  • idyl  (25.09.12 11:47:22) 
İçinde kırılacak birşey yoksa ve hemen ulaşmasıda önemli değilse, ver ptt'ye. 5-6 liraya götürsünler. Bu arada birşeyin içine koymazsan fermuarları kilitle veya kesin bağla.


  • katamaramayan  (25.09.12 17:12:22) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.