[]

Ebay.co.uk - paypal

Gece acık artirmada bir saat kazandım.
Satici bir kac saat sonra bir mesaj gönderdi. "yanlışlıkla payment receivedi işaretledim, vereceğim mail adresine ödeme yapar mısın" dedi.
Ödediğime dair bir ibare de yok ilan sayfasında.
Normal "pay" linki çalışmıyor.
Mail adresini manual olarak girerek ödeme yapmamı istiyor.
Satıcı 100 işlemde 100% olumlu oy almış görünüyor.
Henuz odeme yapmadim. Dolandirilma ihtimalim var mı sizce?

 
evet, dikkatli ol, phishing mailine bak vs.


  • bonjurkes  (25.09.12 09:23:50) 
kazandigina dair gelen emaildeki odeme linki calismiyorsa odeme yapma.

tekrar ilan koy ordan alirim, odemeyi de yaparim de. paypalle odeme yaparsan basin agrimaz.
  • ocaan  (25.09.12 10:01:32) 
Adamin mail adresine odemeyi paypal uzerinden yap. Odeme yaparken purchased goods sec. Ebay cikacak oraya kazandigin urunun ilan numarasini yazarak odeme yap. Paypal kendisi eslesip odemeyi yapacaktir. Bir sorun olursa da parani iade edecektir.


  • mr.goodcat  (25.09.12 10:18:31) 
adama mail at, payment received ibaresini kaldirsin dert oysa. o ibare kaldirilabiliyor.
belki adam iyi niyetlidir kaldirildigini bilmiyordur ama var öyle bir secenek.
payment received dedigi yerden ibareyi kaldirabiliyor.
  • burfak  (25.09.12 15:17:45) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.