[]

Akıllı telefon alıcam

Herkese selamlar, yaşım olmuş 40, eskiden teknolojiden biraz anlardım, ama artık yeni ürünlere bakınca, özelliklerini anlamaya çalışınca başım dönüyor. Eldeki nokia e 63'ü sallayıp yeni bi akıllı telefon alıcam, aşağıya nası bi şey istediğimi maddeler halinde yazıyorum, buna en ucuz hangi ürün uyar, varsa bilginiz söylerseniz sevinirim.

-İnterneti canavar gibi olsun, kasmasın, hızlıca açılsın hem mobil siteler hem de mobil olmayan siteler, ekranı da çok küçük olmasın ki siteleri rahatça göreyim.
-Facebook Twitter, işte benim yaşımda bir adam ne kadar kullanıcaksa o kadar olsun. Onun dışındaki anlamadığım sosyal medya olmasa da olur.
-Sesi berrak olsun hem telefonla konuşurken hem müzik dinlerken.
-Email programı hızlı ve kullanışlı olsun, mailler üzerinde gezerken, maili açmaya gerek kalmadan ekranda mailin ilk satırlarını görebileyim. Ayrıca yalnızca benim önceden belirlediğim adreslerden e-mail gelirse sesli titreşimli uyarı versin geri kalanları uyarmasın (Böyle bi program bilen varsa özellikle yazarlarsa iyi olur)
-Zevzeklik maskaralık değil de insanın hayatını kolaylaştıran uygulamalar olsun
-Kamerası da kuvvetli olsun icabında.

 
Size bir tane iPhone 5 yazıyorum.


  • disfircasiyimben  (24.09.12 16:19:31) 
Galaxy s3 alın, dediğiniz herşey ve fazlası yapılabiliyor.


  • beholderrulez  (24.09.12 16:22:20) 
Galaxy note ya da Galaxy S3 diyorum ben de.


  • alkolik imam  (24.09.12 16:27:29) 
abicim bir sürü para dökme ayfonlara filan. galaxy iyidir. daha iyisi nedir dersen xperia p ya da s derim.


  • bu nick tam yirmi alti karakter  (24.09.12 16:34:39) 
galaxy s3 kullananlar çok memnun.


  • enkolaykullaniciadi  (24.09.12 17:27:11) 
Nokia lumia hagaten güzel telefon da iPhone'a bin basması konusunu geçicen abi. Daha dün çıkmış win8, marketinde ne var ne yok o belli değil. daha iyi diyorlar. hayret yahu.

Abi benim sana tavsiyem iPhone'a çok para verme cidden. Ama galaxy s3'e 1600 vereceğine iPhone 4S'e 1700 ver daha iyi. Hatta acelen yoksa iPhone5'in gelmesini bekle ve 4S'i daha ucuza al.
  • himmet dayi  (24.09.12 17:36:26) 
xperia s,p, veya u


  • heritage  (24.09.12 18:30:10) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.