[]

Türkan Şoray' ı güzel veyahut çekici bulmama

Güzel bulmuyorum abi. Yıllardır bi baskıdır gidiyor. Türkan şoray sultandır, yok kraliçedir, düşestir şahtır mattır. Ya tamam sanatçılığına bişey demiyorum. Haddime düşmez Eyvallah, beni film diye oynar ona lafım yok. Süperde oynar. Ama kardeşim az önce tv de gördüm, Türkan Şoray' a aşık olmayan erkek yok. <<<<Bu ne lan? Yaw ben ne biliyim yani aşık olmuyorum o kadına, seviyorum, Oyunculuğunu sanatçı yönünü seviyorum. Ama ben yani Tipim değil lafını kullanmak istemiyorum. Anladınız mı? Yani demek istediğim bu. Benim gibi düşünen bir adım öne dursunnnnnnnnn.




 
bence de güzel değil. hale soygazi onu döver.


  • evegirmekistemiyorum  (25.11.08 17:32:34) 
güzellik tamamen göreceli olduğu için beyenmemen kadar doğal bir şey yok. misal ben de selma güneri'nin hastasıyım napıcaz şimdi?


  • tai  (25.11.08 17:41:26) 
Onu kendi zamanında ele almak lazım. Nine(n/m)yaşında kadına aşık olmak ve çekici bulmak azıcık garip oldurdu zaten. Ama Ajda Pekkan'a hastayım :P


  • kimlanbu  (25.11.08 17:43:54) 
evet yani kadın almış başını gidiyor artık. zamanında güzelmiş bayaa. e yıllar geçti eskidi, ne desinler kadına? torba oldun artık sen diyecek halleri yok. zamanında o kadar sıfat yakıştırınca bu sıfatlar 30 yıl boyunca kadına yakıştırıldı.


  • deckard  (25.11.08 17:47:27) 
Hayır şimdi şöyle;
1- Niyetim Hale Soygazi vs Türkan Şoray pozisyonuna getirmek değil (Ha bende hale soygaziyi yani zamanım da olsa ööeeehmmm güzel buluyorum tabi +1 )
2- Burda Türkan Şoray sevenleride kızdırmak değil. Ne haddime.
3- Bugün bile hala çevremdeki 18-20 lik tiplerin Türkan Şorayı Kraliçe bulmalarını anlamıyorum. Ya tamam lakabı öyle ok de ne biliyim.
4- Mesela Gülşen Bubikoğlu 2. sırada.

@tai: Bak mesela googleda arattım. Selma Güneri hakkaten eskiden güzelmiş.
Itır esen mesela bence hala güzel.
@gurbetci: Baban (Amcabey) işini biliyomuş, lakin bana Zuhal Olcayı andırdı bu resim. Zuhal Olcayı seviyor olmasın :)
www.timboucher.com

Ama abi ben hem gençken hemde şu haliylende çekici bulmuyorum Türkan Şorayı. Ve çok baskı var bana :)
  • onyetele  (25.11.08 17:54:00 ~ 17:58:17) 
Bence de gayet çirkin.


  • 386 dx  (25.11.08 19:49:21 ~ 19:49:37) 
türkan şoray ı hiç sevmem. hülya koçyiğit ve gülşen bubikoğlu nu da..
garip garip göz kırpmalar, sahte ağlamalar, baygın bakışlar, şımarık haller filan. çok kötü bence.
hale soygazi ve filiz akın bin basar onlara. hele trençkotlu filiz akın ı yirim yirim.

not: erkek değilim ama ne fark eder? :)
  • oceano  (25.11.08 20:00:18) 
gençliğinde şoray'ın ankara'da bir gün caddede yürürken trafiğin tıkandığı rivayet edilir. zamanının güzel kadınlarından biriydi kendisi. tabiki 70lerden beri çok şey değişti, o zamanlar hastalıklı gibi görülen aşırı zayıf insanlar şimdilerin seksileri, güzelleri oldu. 20lerinde bir insanın türkan şoray'ı güzel bulmaması çok doğal.


  • blackdog  (25.11.08 20:23:55) 
turkan soray'in guzel bulunmasinin sebebi simasindan ziyade filmlerde canlandirdigi, turk kadinina yakin olan, opturen ama vermeyen, gururlu, biraz alt tabaka olmasi, gerektiginde basortusuyle anadolu kadinini oynamasi vs. vs. dir. gulsen bubikoglu ya da hale soygazi de bu tarz rolleri canlandirsaydi onlar da daha genis bir hayran kitlesine sahip olacakti. turkan soray, herkesin aklina canlandirdigi rollerle kazindigi icin salt "turkan sorayin fizigi cirkin/guzel" demek biraz zordur. ben diyemiyorum daha dogrusu; aklima vesikali yarim, alyazmalim, vs. vs. geliyor surekli ve pek de begeniyorum kendisini.


  • comptrol  (25.11.08 21:22:22) 
ben güzel bulanlardanım aslında ezelden beri ama bir kaç yıl önce yakından gördüm, tvdekinden 10 kat daha güzel buldum. nasıl oluyor da tv de bu kadar farklı görünüyor inanamadım. herhalde gençken yakından görmüş olanlardır sultan, kraliçe, düşes ünvanlarını yakıştıranlar.


  • cereal killer  (25.11.08 23:10:49) 
Güzel, çekici, seksi, sevimli ya da sempatik değil. Rol yapmadığı zaman konuşmayı beceremiyor. Oyunculuğu da ne doğal ne teatral, kıçıma benziyor. Oh be... Rahatladım valla. Bi de Sezen Aksu var bun gibi.


  • mabl  (26.11.08 00:38:26) 
333 dudakları irrite ediyor evet


  • sarge  (26.11.08 09:40:40) 
Türkan Soray bir arkadasimin kapi komsusu (walla, Boğaziçi Unv. oradaki villalardan birinde oturuyorlar). Bir komsu davetine çağırmışlar kırmayıp (hakikaten hanımefendi) gelmiş. Koca koca adamlar kadıncağızın etrafında pervane, öyle böyle değil. T.Ş. utangaç bir insan zati. Ben diyorum ki güzellik ve seksapel ayrı bişey, gençlikle, dirilikle ya da ne bileyim dudağı köfte gibi öne çıkarmakla olmuyor böyle şeyler, Allah vergisi. T.Ş.'ı muhtemelen bizzat 3D tanısan en azından sen de hayran kalırsın gibi geliyor.


  • SiyamkedisiZorro  (26.11.08 15:38:45) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.