[]

antidepresan ve yan etkileri üzerine

herkese iyi geceler. bu aralar depresyonda hissediyorum kendimi ve doktor kontrolünde antidepresan kullanmayi düsünüyorum. kafama takilan zaten ortalamanin üzerinde bir bosalma sürem var (genel olarak yarim saat ve üzeri) bu ilaçtan sonra geç bosalma, bosalamama gibi libido eksilmeleri meydana geliyormus. merak ettigim bunlarin kalici mi yoksa gecici mi olduklari? kai yaparken göz cikarmaktan korktum acikcasi.bilgisi olan paylasirsa memnun olurum.




 
her ilacın yan etkisi bünyeden bünyeye değişir. sağlam bi doktora gitmen şart.


  • Rawkon  (24.09.12 01:02:34) 
geçici onlar. ilacı bıraktıktan belli bir süre sonra libido yerine geliyor. ilacınızı da doktor kontrolünde düzenli alın, o ilacı kullanırken alkol kullanmayın. geçmiş olsun şimdiden, bir gün bırakacaksınız zaten merak etmeyin, günü gelecek doktorunuz "tamam daha alma" diyecek, o zaman güzel oluyor.

yani ilacı kullandığınız süre boyunca azalma oluyor tabi. ama aşırı etkileyecek bir durum olmuyor ilaç çok ağır değilse.
  • sizofren hayaller  (24.09.12 01:15:04 ~ 01:16:19) 
yan etki olarak ejekülasyon bozukluğu, impotans görülebilir. yan etkiler genellikle geçicidir. ayrıca aklınızda olsun, yan etkiler ilacı kullanan her kişide görülmeyebilir.


  • merena  (24.09.12 01:25:33 ~ 01:47:36) 
çok saolun


  • apathetic  (24.09.12 01:35:24) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.