[]

tim maslak civarında 1 günlük ev aranıyor

15 ekim 2012'de cm101mmxi gösteri'sine adana'dan gelip izlemek istiyorum. saat 21:00'de başlıyo büyük ihtimalle 23:59'dan önce bitmez. günü birlik geleceğim için geri dönüş sağlayamam.

o yüzden 5-10 saat (uyku için + istenirse sabah kadar sohbette edebiliriz) bir yer arıyorum. yani talep ettiği ücret neyse peşin olarak öderim.

sigara kullanmıyorum. rahatsızlıkta vermem yani.

iletişime geçilirse sevinirim.

not: bende o tarihte gidip izlicem. sabah kadar bir yerde oturalım denilirse o da uyar bana. alternatiflere de açığım. hatta pansiyon tarzı bişi varsa o bile uyar. her yol paris yani.

 
10 ekim'e kadar bir çözüm bulamazsan, bana bir msj at bakalım o zamanki durumumuza göre belki bir şeyler ayarlayabiliriz. (evde internet kullanmıyorum o yüzden ctesi pazar denemeni tavsiye etmem)

bu arada yaş, cinsiyet, iş, okul bilgileri gereksiz gibi görünse de sorayım dedim..
  • holy diver  (24.09.12 13:43:01) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.