[]

PS3 - Guitar Hero - Downloadable Content

Merhaba,
PS3'e Guitar Hero WArriors of Rock almayi dusunuyorum (Hatta sonrasinda da rock band 3), ama soyle bir durum var, ben oyunun icindeki sarkilarin yaninda indirilebilir icerigi de somurmek istiyorum, ama aldigim duyumlara gore bu sarkilar Turkiye'den satin alinamiyormus. Bunlari satin almak icin US veya UK hesabi ac diyenler var. Sorularim sunlar:
1- Turkiye'den sarki satin alamadigim dogru mu?
2- Amerikadan mi Ingiltereden mi hesap acmak gerekir?
3- Diyelim ki US hesabi actim. Ona nasil para yukleyecegim? Kredi kartinin Turkiye'ye bagli olmasindan dolayi muhtemelen yukleyemeyecem.

Bu sarki yukleme isini yapabilen, becerebilen var mi? Ona gore alacam.

Not: Sorularim guitar hero'nun yaninda rock band icin de gecerli.

 
Burdan şarkı alınıp alınamadığını bilmiyorum ama eğer alınamıyorsa tek yol dediğin gibi yeni hesap açmak. Hesabı nerden açacağın ise alacağın oyunun bölge koduna bağlı. 1 kodku yani ABD'de satılan oyunu alırsan ABD, 2 kodlu Avrupa oyununu alırsan US Psn alman gerekir.

Para yüklemeyi de Psn Card vasıtasıyla kolayca halledebilrisin. Yazıcıoğlu gibi yerlerde US ve UK cardlar satılır. 25, 50, 100 dolares yada sterlin gibi. Burdan gelen kodu girerek hesaba para yüklenebiliyor. Mağazadan almayıp internet üzerinden direkt kod satan siteler de varç Onlra da bakılabilir.
  • l ikta  (23.09.12 01:26:42) 
1) bunu tam bilmiyorum, muhtemelen alinamiyordur. neticede sarki. muzik icine girdi mi turkiye'de her sey muyap'a bagli.
3) apple olayinda gift card vardi. eminim ps3'de de bu turden bir olay dusunmuslerdir.

  • entrapmen  (23.09.12 02:12:23) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.