[]

mp3 e resim eklemek.

şimdi arkadaşlar.telefonum için mp3 lerimi düzenliyorum. düzenlemekten kasıt resim ekleme. diğer her türlü düzenlemeleri yapabildiğim programlar mevcut. ama iş resim eklemeye gelince su koyuveriyorlar. bana şöyle aklı başında resim ekleyebileceğim bir program ve albüm kapakları bulabileceğim bir site söyleyebilirmisiniz.




 
en kolay amazon'dan bulabilirsin sanırım albüm kapaklarını. program bulursan bana da haber ver.. zira benim de mp3'de albüm kapakları kimisinde var kimisinde yok. ama bilgisayarda dosyanın albüm kapak fotosu var gözüküyo.
anlayan beri gelsin...

  • vital  (25.11.08 00:32:38) 
kapak için iki alternatif buldum.
tr.wikipedia.org

cdcovers.to

program için arayışlar devam ediyor.
  • ispirto_35  (25.11.08 00:54:40) 
imaj bulmak için: www.cdcovers.cc


  • bardsbow  (25.11.08 01:03:06) 
albüm kapakları için google images'te: "albüm adı front cover" şeklinde bir arama yaparsan sonuçsuz kalmazsın.

bunları mp3lere eklemek için de windows media player'ından tut, winamp'e, itunes'a kadar bütün medya oynatıcılar işine yarar. diğerlerinde nasıl bilmiyorum ama ben itunes'da bu işlemleri çok rahat yapabiliyorum.
  • teritori  (25.11.08 01:18:51) 
www.unrealvoodoo.org

Bu program albümün cover art'ını buluyor, bulduğu resmi mp3'lere topluca gömebiliyor, ya da kendi bulduğunuz resmi gömebiliyorsunuz, isterseniz şarkıların bulunduğu klasöre ayrı resim dosyası olarak da koyabiliyor. Nefis yani.
  • edge_nabby  (25.11.08 02:27:10) 
last.fm de bulabilirsiniz albüm kapaklarını:
www.lastfm.com.tr

  • n v13c  (25.11.08 07:32:26) 
itunes + iart ile paşalar gibi halleder tum istedigini.


  • polifonik osuruk  (25.11.08 11:58:04) 
tavsiyeler için çok teşekkürler. itunes olayına yumulmak lazım. media player ve winamp ta yapıyor bu işleri ama bazı cover lar gözükmüyor.


  • ispirto_35  (25.11.08 12:11:50) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.