[]

biraz klişe olacak ama (smartphone)

arkadaslar öncelikle iyi geceler. sizden yardım almak istediğim konu yeni alacağım telefona emin olamamam, en iyi seçenekler olarak bu telefonları (Samsung Galaxy S3 - Htc One X - Sony Xperia S) düşünüyorum, ama muhakkak bilmediklerim olduğuna eminim.

Yardım ve tavsiyeleriniz icin simdiden tesekkür ederim.

Not: Fanatik değilim ama Galaxy Tab 10.1 kullanan biri olarak Android'e hem alıştım hem de iOS a tercih ediyorum. Ayrıca iPhone un rakiplerine göre ücretinin abartı olduğunu düşünüyorum bunlardan dolayı yazmadım. (herkesin kendi zevki)

 
kullanıcı yorumları gelir birazdan ama bir şey söyleyeyim one x'le ilgili: arkadaşım aldı ve bir hafta olmadan geri götürdü iphone 4s'le değiştirdi.değiştirmesinin sebebi ise diğer özelliklerinden çok memnun olmasına rağmen şarjının çok ama çok az gitmesi.(iphone alın demiyorum!)
almadan önce şu şarj kısmını da bir gözden geçirin.

  • nodrap  (22.09.12 23:30:02) 
Sony'yi bilmiyorum ama Samsung ve One X her ihtiyacını karşılayacak, piyasanın en iyi telefonları. Burda seçimin bence daha çok estetik yönde olmalı. Telefon tasarımı, kullanıcı arayüzü gibi. Ben olsam HTC tercih ederdim çünkü tasarımları daha hoşuma gidiyor.


  • Haldamir  (22.09.12 23:33:26) 
Yerinde olsam HTC`den uzak dururdum. Dis gorunus olarak albenisi olsada eksikleri cok fazla aletin. O alete cuk kadar batarya koyduklari yetmiyormus gibi birde bataryayi cikartilamaz yapmislar. Ayrica su dunyada ne kadar bug varsa Android ile ilgili Sense arayuzu hepsini barindiyor bunyesinde. Hayir HTCye bir garezim yok ama daha onceden cani yanmis bir kullaniciyim. Galaxy serisinden sasmamani oneririm. Nexus olur, S3 olur, S2 bile olur.


  • ozzyninpambukgotu  (22.09.12 23:40:02) 
hacı hangisinin görünüşü hoşuna gidiyorsa onu al. hepsi üst düzey telefonlar çok bir şey farketmez.


  • mattiadestro  (23.09.12 00:03:06) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.