[]

metu ceng 111

başka bölümden alınabiliyor mu bu ders? programlama öğrenmek istiyorum uygun mu? nasıl bir ders, göktürk hoca nasıl?
sitesinde şöyle bir şeyler yazıyor yorumlayamadım ne demek istemiş şair.
This is the official site of course Ceng 111. Ceng 111 is an introductory course to Computer Engineering and Science concepts exclusive to the undergraduates of the Department of Computer Engineering, METU


 
sadece ceng ogrencileri alabilir diyor. Muhtmelen disaridan alacaklar icin baska kodlu ders vardir. odtu ogrencisi degilim ama gokturk hocadan ders aldim. cok bilgili, esprili bir hocaydi(10yil kadar once) ama biraz fazla odev veriyordu bize.


  • crucio  (22.09.12 23:54:04) 
evet diğer bölümlere açık olan 230muş. o nasıl acaba. not included alsam mı. kararsız kaldım. teşekkürler tekniker ve crucio.


  • k4l3m  (23.09.12 00:44:07) 
belki "not included" statüsünde alabilirsin, not ortalamana etki etmez ama programlama öğrenmek istiyorum demişsin sonuçta aynı amaca hizmet ediyor :) olmazsa derse kaçak girersin ben bir iki kere girmiştim öyle, kimse de bişey demedi.

yine de ilk yorumu yazan arkadaşa katılıyorum, ceng230 daha bi uygun gibi. 111de python öğretiliyor değişmediyse, ama asıl amaç dilden ziyade programlamaya bilgisayar mühendisliği kafasından giriş tadında bir şey. gereksiz bi ağırlığı olabilir diğer alanlar için. 230 direkt c öğretiyor, gerçi zaten çoğu bölüme must course olarak veriyorlar onu.
  • alleycat  (23.09.12 00:47:25) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.