[]

Eve PS3 ve TV alsam mı?

bu sene çok yoğunum abi ama arada da çok sıkıldığım zamanlar oluyor. kafayı dağıtamayım stresten hiç bişey yapmadığım zamanların varlığı hiç az değil. bazen çok yoğun calısıyor, bazen yatıyorum bi şekilde.

şimdi eve ps3 alsam. arkadaşlarımı toplasam arada turnuva yapsak şahane olur değil mi? ama haftada bir yapsam bunu diğer zamanlarımı çok daha verimli mutlu geçiririm gibi geliyor.

siz ne dersiniz?

 
teoride haklısın ama elinin altında sürekli oynayabileceğin bir oyun bulunduğu zaman sadece haftada bir kereyle sınırlandıramıyorsun kendini. gerçi irade işi, tabi ki kişiden kişiye değişir ama belirli bir süre içinde tek başına geçirebileceğin en eğlenceli zamanları vaadettiği için tahmin ettiğinden çok daha fazla vakit harcayacaksın.
yoğunsan alma yani.

  • vemmev  (22.09.12 19:44:48) 
dediklerinden çıkardığım sonuç; "o aleti alırsın, 2 kere oynarsın, bi daha suratına bakmazsın" şeklinde oldu. oyuncu ruhu yok sende boşa kasma derim.


  • ritu vs asas  (22.09.12 19:45:40) 
@ritu vs asa
oyuncu ruhu var da yazıya yansımamış :) arkadaşları gördüm mü ankara'da sabahlar olmasın moduna bağlıyoruz.

  • yedinumara  (22.09.12 19:58:34) 
bencede arkadaşları geldimi evi batırırlar ondan sora uğraş dur bak ben eve aldım geçilmiyo kokudan pislikten zurnadan.alma bnce ps3 oynayacam diye onlar zevk alır ama sen diken üstünde gidersin böle onlara ikram mikram yapacan oooo


  • Sourlimes  (22.09.12 21:33:51 ~ 21:36:16) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.