[]

özge ulusoy'un bacaklarının devamı nerede ?

anorexic gibi durmuyor mu ? yoksa normal kadın bacağı mı ? sağıklı mı seksi mi ?
galeri.haberturk.com
galeri.haberturk.com


 
yazık kimin çocuğuysa


  • hjarteblod  (22.09.12 17:32:37) 
ne sağlıklı ne de seksi. gayet sağlıksız beslenmiş, bir de üstüne dengesiz spor yapmış kadın bacağı.


  • hubris  (22.09.12 17:57:22) 
o bacakları bu kadar kendine güvenli sergileyemezdi pek çok kadın. özge ulusoy kafasından,ünlü bir manken olduğu bilgisini çıkarırsa, kendisi de bence o bacaklarla şu an gösterdiği cüreti gösteremez. pek çok yabancı manken saçma sapan diyetlerle sağlığından oldu. umarım özge ulusoy da o yolda değildir.


  • myoxus  (22.09.12 19:50:20) 
normal kadın bacağında üst kısım daha kalın değil mi yahu?
bence bu bacakta gariplik var.

  • kayranin kedisi  (23.09.12 00:31:27) 
Alt bacağı fazla çalıştırmış, zayıf ve uzun olduğu için de üst bacak çok ince görünüyor ama sağlıksız olduğunu sanmıyorum. Sadece yanlış spor.


  • alicia_dominica  (23.09.12 14:22:39) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler basond, compumaster, fraise, kibritsuyu, rakicandir
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.