[]

Diablo 3 satın alayım mı yoksa vaz mı geçeyim ?

Arkadaşlar indirdim starter edition ı oynadım wizard açtım hoşuma da gitti ne yalan söyleyeyim lakin halen o verdiğim paraya değecek mi diye düşünmüyor değilim.Önceki 2 oyunu hiç oynamadım.Bir çok siteyi de araştırdım kimisi hiçbeğenmiyor kimisi gayet güzel diyor özellikle diablo 2 yi oynayanlar oyunu yerin dibine sokmuşlar :( son gelen patchle baya yenilikler olmuş hatta fikrini değiştirenler bile var. Şu an çok büyük bi ikilemdeyim ne dersiniz arkadaşlar almalı mıyım ?
Not:aklımda şu da var ben bu parayı rmah sistemiyle kesin çıkarırım diye düşünüyorum acaba yanlış mıyım ? :D
cevaplayan arkadaşlara teşekkürler.


 
sakın alma.


  • clones  (22.09.12 16:18:59 ~ 16:19:27) 
Rmah'tan o parayı çıkartabilirdiniz, ama şu an oldukça ıssız.
Arkadaşın yalancısıyım, bir ara publicte toplam 300 kişi varmış. (EU)
Kalan kişiler de artık gearlarını dizmiş paragon level kasan tiplemeler gibi.
Ya da alt malt kasıyorlardır.

Bi de blizzardın mop'u çıkarttığını düşünrseniz, oyuncu sayısı yerlerde gezer.
Ha banane ah'den rmah'den publicten, ben single takılırım diyorsanız, oyun güzel.
Ama bayıyor işte. Bence bir expansion gelmesini bekleyin.
  • diyanet takvimi  (22.09.12 16:44:00) 
Valla parasını çıkaracağına eminsen al ama 100 küsür liraya değer mi dersen, hayır.
Yerine 20 dolara Torchlight 2 al. İkisini de oynamış biri olarak bence daha iyi TL2.

  • sesee  (22.09.12 16:52:04) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.