[]

Micro Sim Mevzusu

Şimdi micro sim almam lazım hattım turkcell, lütfen kes demeyin.

Hattım 5-6 sene öncesinden arkadaşımın eski hattı. Yani arkadaşımın babasının adına kayıtlı.

1- TİM'e gittiğimde kusura bakmayın ama size micro sim çıkartamayız derler mi? (ki bence derler yine de sorim dedim)
2- Fiyat nedir?
3- 64 kb ile 128 kb olmasının farkı nedir?
4- Sim 1-2 hafta sonraya lazım hadi gittim aldım diyelim. Ama bir cihaza takmadım, o zamana kadar eski simle kullanabilirim değil mi telefonu?

 
kes demiyorum tamam da, neden kesmiyorsun?

sana sim çıkartmazlar. kimlik gerekli. ilk defa alıyorsan ücretsiz olması lazım. 128 kb olanlara daha çok veri girişi (rehber vs) yapabilirsin. yeni sim kartını aldıktan sonra eskisini çakmakla yakabilirsin, geçersiz olur hemen.

bence al eline makası, ihtiyacın olduğu zaman.
  • swallowed arsenic  (22.09.12 13:27:09 ~ 13:28:52) 
çünkü bildiğim kadarıyla iphone 4s'te 64 kb altındaki simler çalışmıyor :)


  • metehan01  (22.09.12 13:30:01) 
4. Yeni sim çıktığı anda eskisi kullanılamıyor. Yani arama mesajlaşma vs..


  • klorlu su boregi  (22.09.12 13:30:30) 
kesmekten neden korkuyorsun? sen kesmeyeceksin ki, en kötü telefoncuda bile bunun aleti var, takıyor içine, çat al sana mikro sim. korkma yani 0 risk.


  • moondalina  (22.09.12 13:47:34) 
1- ben annemin adina kayitli hattimin sim'ini cikartmadim. senin is hic olmaz. keselim 5 liraya dediler, bak dedim calismazsa sorumluluk kabul etmiyorum. yav devamli yaptigimiz sey, sakinles dediler.

3- rehbere daha fazla sey kaydedebiliyorsun. kisaca depolama alani fazla. s3 var bende, 7-8 senelik hat bu, 64 kb'dir yani. 3G falan hepsi calisiyor. iphone'u bilmiyorum.

4- yeni sim ciktigi anda eskisi sebeke alamaz.
  • osuruklu  (22.09.12 20:16:54) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.