[]

Kapadokya'da nerede kalınır?

gitmişken şöyle mağara ambiyansı da istiyoruz ama sormadan edemeyeceğim.

www.nisanyan.net

bu üstteki bulunaktaki listeden hangisi yahut hangileri olası?

ya da listede olmayıp da başka mekan da olabilir.

nedir?

 
geçen gün sacred house diye bir otele baktık çok bombaydı.
biraz pahalı olsa da değer gibi geliyor...

www.sacred-house.com
  • kahvegibi  (24.11.08 21:19:00) 
kapadokya bölge olarak büyülü bir yer,
nerede kalırsan kal pişman olmazsın emin ol,
bütçen yoksa e
en ucuzunda kal pişman olmazsın,
ha bütçen varsa zaten mağaralarda kalırsın ama diyorum ya kapadokya bambaşka
  • demlikposet  (24.11.08 21:37:15) 
kapadokyadaki cave otel diye gecen yerler ateş pahası. çok fena yani. o yuzden eğer geceliğine en az 100 dolar veririm dersen araştır onları.


  • likeinme  (24.11.08 22:18:10) 
biz de keşfettik Sacred House'u yalnız yer kalmamış bayramda. çok koydu walla.


  • loststone  (24.11.08 22:32:39) 
dedemanda falan kalma. egzantirik yerlere bak, butik oteller falan. onları araştır özellikle.


  • vital  (24.11.08 22:36:51) 
mağara ambiyansı yakalayacak yer bulamazsan, ürgüp öğretmenevi'ni tavsiye ederim. Hem temiz ve ucuz, hem de çalışanlar güleryüzlü. Ayrıca kız arkadaşla gideceksen diğer öğretmenevelerinin aksine aynı odada kalmana sorun çıkarmıyorlardı.


  • flyalone  (25.11.08 12:21:01) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.