[]

Evimde surekli ölü arilar buluyorum yahu.

Selamlar.

Evimin karsisindaki iki apartman arasinda bi kovan var sanirim ve baslikta gecen arilar ordan bir sekilde evime giriyor. Her aksam da nasi oldugunu anlamadigim bir sekilde, salonun tam ortasinda -yani tam tam ortasi denemez, ama kiyida kosede degil oyle- ölü arilar görüyorum. Bana bir zararlari olmadi bu gune kadar, ama ufak bi koyun yillik bal ihtiyacini karsilayacak kadar ariyi evde ölü olarak görünce bi sorayim dedim. Evim pek de temiz falan degildir, acaba havasindan mi zehirleniyor bunlar? Yoksa tavana catpmaktan mi? Ama neden her seferinde tum kapilar acikken sadece salonda ölüyorlar? Kafam karisik anlicaginiz :)


 
ben de aynı dertten muzdaribim.nedenini ben de merak ediyorum.


  • rock n roll  (22.09.12 01:17:48) 
çünkü arılar gerizekalı. valla bak. köyde geçirdiğim aylar sonunda ben bu neticeye vardım. gerizekalılar sineklikten geçip içeri girmek için dolanıyırlar dolanıyorlar bir delik arıyorlar. bizim pencere de biraz hatalı olduğu için buluyorlar girecek bir yer. neyse içeri giriyorlar, bu sefer dışarı çıkmak için uğraşıyorlar. geldikleri yerden geri dönmeyi de akıl edemiyorlar. sonra bu gerizekalılar pencereler kapatılınca havasız kalıyorlar, beyne oksijen gitmiyor. mal gibi tavanda daireler çizerek dönmeye başlıyorlar. dönerken tavana çarpıyorlar. 5-10 kez tavana çarptıktan sonra ölüyorlar. ayrıca bu arıları sineklik vasıtası ile öldürmeye kalktığınızda da zıplayarak ölüyorlar. çok ilginç değil mi? vuruluyo ve son hamlesi 1 metre öteye zıplamak oluyor. yalnız bahsettiğim bu arılar bal arısı değil yabani arı. söyleyeceklerim bu kadar.


  • mlky lvn  (22.09.12 01:31:53) 
arılarda son yıllarda bir gariplik var avrupa özellikle de amerikada toplu halde ölümler var. yavaş yavaş da dünya geneline yayılıyor bildiğim kadarıyla. bir de havalar bi anda düştü ondan olabilir.


  • Agnahie  (22.09.12 02:21:17) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.