[]

balyoz davası sahtecilik

bu belgedeki iddalara göre ortada balyoz darbesi falan yok düpedüz sahtecilik ve zorla hapsis cezası var?

bu belgede iddaa edilenler ne kadar doğru? doğru ise AİHM'e gidilmesi gerekilmez mi?

belge: cdogangercekler.files.wordpress.com

 
iç yargı yolları tükenmeden aihm'e gidilemiyor. ondan şimdi temyiz memyiz olur gerekçeli karardan sonra. oradan da el boş dönülünce işte aihm var. var da içeride yatan yattı, bir adam kendini öldürdü, nicesi süründü ve sürünüyor. calibri kullanılmışsa ama, bilmiyorum, denilen doğru. ben de word 2003'te calibri'yi hatırlamıyorum zira.


  • cagdas donem kuramcisi  (21.09.12 21:58:56) 
İstihbaratı ABD'den alan adaleti AB'den dilenen güzel Türkiyem, onların en büyük korkusu zaten Atatürk üzerine kurulu bir türkiye idi, onu da zaten un ufak ettiler...açın BOP'un önünü,yaşasın eşbaşkan!


  • çakmahesab  (21.09.12 22:05:38) 
duruşmaların büyük bir kısmına katılmış bir kişi olarak belgelerin doğru olduğunu ve savunma sırasında davanın tamamen iftiradan, yalandan oluştuğunu ortaya çıkaran 1500-den fazla belgeyle kendilerini savunmuşlardı.


  • ontheroad  (21.09.12 22:39:12 ~ 22:40:53) 
benim kizdigim nokta kor ideolojiye inanmak. buradakiler darbe yapmamistir diyor kac tanesi takip etmistir bu haberleri cetin doganin ses kayitlarini darbe gunluklerini ?
cogunluk genelde sagdan soldan duyduguyla kanaat belirtiyor.

yine de diyelim bu adamlar masum ve darbe gibi islerle mesgul olmaz ustune kinarlar. madem niye mahkeme heyetini tehdit ediyor general karisi, neden cezanizi cekeceksiniz diyor. neden cetin doganin son zozu hakime HAKKINIZDA HAYIRLISI OLSUN oluyor.


birakin bunlari ya artik kor ideoljiyi birakin, sagdan soldan duyduklarinizla is yapmayin acin okuyun
  • iplikci  (21.09.12 22:40:29) 
@ontheroad, peki mahkeme, özellikle dijital ortam yapılmış olan bu dalaverelere nasıl tepki verdi ? bunlar nasıl gözardı edildi? anlayamıyorum nasıl olur böyle bir şey? bu ülke bu kadar mı sahipsiz kaldı arkadaş!?


  • badiparmagi  (21.09.12 22:42:15) 
mahkeme savunmayı dinleyip hiç birine bir cevap vermedi. aksine mahkemeye yollanılan bazı raporları yolda kayboldu teslim edilmedi deyip incelemeye dahi almadı. buna benzer bir çok durum oldu. televizyondan sahtecilikle hazırlanmış kayıtları dinleyerek inananlar keşke mahkemeye gelip ondan sonra atıp tutsalardı.


  • ontheroad  (21.09.12 22:53:42) 
ya 50 tane ses kaydi dinledim hepsi uydurma diyelim her turlu belge yalan. hakimi niye tehdit ediyor demokrasiyi bukadar icsellestirmis madem. ben hakim karsisina ciksam mahkeme bana komplo kurduysa derim ki bu mahkemeyi tanimiyorum. ama bu zatlar sanki ulkenin sahibi bir diktatorun gosterecegi tepkiyle kendine guvenerek heyeti tehdit ediyor, kendini ustun goruyor. sonra cetin dogan demedimi bunlar savas oyunu senaryosuydu diye darbe plani degil dedi. eski gkurmay baskani ne dedi boyle savas oyunu olmaz demedi mi. dursun cicek vaktinde ne dedi bu belge sahte fotokopi islak imza yok demedi mi sonra islak imza geldi bu sefer makine yapti dedi.


  • iplikci  (21.09.12 23:01:45 ~ 23:03:35) 
hakimi tehdit etme durumu yok. eski genel kurmay başkanı böyle savaş planı olmaz, bunlar darbe yapacaktı ben engel oldum diyor ama ertesi senelerde şimdi darbeyle suçlananlara terfi veriyor. ordu komutanlığı görevler veriyor ve nedense 10 sene sonra dile getiriliyor bunlar. mahkemeye gelmeyip, çeşitli bilimsel firmalardan alınan raporları okumayıp burada gerçektir dememek gerek.


  • ontheroad  (21.09.12 23:11:07) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.