[]

Ders seçimi konusunda iyi mi yapmışım? (ders programı yoğunluğu)

Çok kararsız kaldım bir de burada anket yapayım dedim.
Şöyle ki okula gitmekte zorlanan biriyim, yani okulda bulunmakta nefret ettiğimden sürekli devamsızlıktan kalarak okulu 2 yıl uzatmış biriyim (ama bitecek inançlıyım). Neyse işte dedim ki bu dönem her güne ders koymazsam rahat olabilirim. Şöyle ki; 7 ders aldım ve bunları 3 güne sıkıştırdım. Hani düşündüm ki sabahtan bir başlarım hepsine girer çıkarım. Her gün olursa sıkılırım evden hiç çıkmam. Neyse bu programıma göre 3 günde her gün 3 farklı derse giricem ve pek aram olmayacak. Programı 4 güne yayabilirim böylece iki günü iki derse düşürürüm ama buna gerek var mı emin olamadım. Ne dersiniz?



 
bölümünüz ne?


  • e.galois  (21.09.12 14:48:43) 
Mimarlıktayım, bu arada aldığım derslerin 4'ü seçmeli...


  • loralynn  (21.09.12 14:50:50) 
seçmeliler hafif derslerse olabilir ama bence 4 güne yayın. çünkü okuldan nefret eden biri derslere sabah girip akşama kadar dayanamayabilir.


  • e.galois  (21.09.12 14:54:42) 
aynı mantık bende de var.
ama "verimli" olur mu bilemem. öğrenciden öğrenciye değişen bir konu. mesela ben bi' kaç güne ders yığıp diğer günler yatmayı sevsem de belli bir noktadan sonra dersteyken bayılma noktasına geliyorum, algılayamıyorum.

kendini tartmalısın. o derslerden hayır gelmedikten sonra da okula gitmenin bir mantığı yok.
  • ein lied  (21.09.12 14:58:12) 
devamsızlık sorununuz varsa yaptığınız ilk şey doğrudur. az günde çok ders. benim derslerim aynı şekilde 3 güne sıkıştırılmıştır, böyle ayarladım. salı ve çarşamba okulum yok bunlara hafta sonunu da eklersek baya rahatlıyor keza her gün okul olduğunu düşünürsek gitmek zorunda kalacaksınız kendinizi rahat hissetmeyeceksiniz ve dersleri asmaya başlayacaksınız. kendinizi sıkıp 1 günde 6 saat farklı derslere girerseniz hem sıkılmaz hem de rahatlamış olursunuz çünkü boş günler devreye girecektir. inançlıyım böyle yaparsanız devamsızlık sorununuz kalkacaktır.
iyi günler.

  • erenbey  (21.09.12 15:00:34) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.