[]

sizce anlatmalı mıyım?

arkadaşlar selam. uzun zamandır okul adına yaşadığım bir sıkıntım vardı. geçen sene üniversiteyi kazandım ama gittiğim şehre, okula alışamadığım, sevemediğim için bir türlü geçenlerde de kaydımı dondurma kararı aldım. tabi bu kararı vermek o kadar kolay olmadı. neyse geçenlerde psikolojik yardım almak için bir hastaneye gittiğimde psikyatrist bana depresyonda olduğumu söyledi ve bana ufak dozda anti depresan verdi. benim sorum ise şu: ben bu durumu sevgilime anlatmalı mıyım? şu ana kadar gizlediğim bir şeyim yok sevgilime karşı ama bu durum farklı. sevgilim çok neşeli bir insandır ve ben onunla birlikte olduğumda çok eğleniyorum ve bu durumdan ona bahsedersem çok üzüleceğini biliyorum, haliyle gereğinden fazla önemseyecek belki de ve her hareketimi bu duruma göre anlamlandırmaya çalışacak belki de bilmiyorum ama sizce ne yapmalıyım? ayrıca sizin sevgiliniz sizden böyle bir konuyu saklasaydı ve siz sonradan öğrenseydiniz ya da sevgiliniz sizinle paylaşsaydı neler hissederdiniz? şimdiden ilginiz için teşekkür ederim.




 
yani aranızdaki samimiyete bağlı, kimi işemesi sıçmasına kadar bilir kimi akşam nerde olduğunu bilmez. ben olsam söylerdim fekat.

zaten fazla büyütülcek bi olay değil büyütme gözünde ilacı. yani ne bu ilaç kullanma olayına böyle sorunmuş gibi bak, ne de bunu ona öyle şok şok diye akset. "ha bu arada ilaca başladım ha geçen hafta" de geçsin bitsin. ki hepsi bu yani.
  • ayk  (21.09.12 08:20:48) 
yaku bu psikyatristler de hemen depresyondasın diye ilaç yazıyor. kuzenim geceleri fazla uyuduğu için, çok fazla uyuduğu, sabahları kolay uyanamadığı için gitti. anti-depresan verdiler. höh!

bu arada yerinde olsam söylerim. ama gündelik konuşma gibi olsun. karşına alıp bak hayatım, ben şöyle böyle gibi ciddi olmasın.
  • himmet dayi  (21.09.12 08:40:03 ~ 08:40:20) 
fark etmez. şizofreni değil neticede, altı üstü depresyon.

[istisna: ancak dişiysen ve çok neşeli bir ortam berkesi ile çıkıyorsan "ne uğraşıcam sorunlu kızla ya" diye düşünerek depresyonunu tekmeyle taçlandırabilir.]
  • narcissa black  (21.09.12 11:30:32) 
okumadım ama... sevgilin kezban değilse durumu anlar zanza rahat ol sen. günümüz toplumundaki sosyopsikolojik travmalar diye başlayan bi yazı yazdırma bana şimdi.. antidepresan kullanman kafayı yediğin anlamına gelmez korkma. eğer kezbansa zaten direkt şutingen şitrase derim.


  • based on a true story  (21.09.12 16:27:27) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.