[]

Darty, Vatan vs Alışveriş

Şimdi ben bir şeyi merak ediyorum. Atıyorum 2 milyarlık bir ürün alıyorum, bu büyük mağazalar bana şu imkanı sunuyor mu: buyrun bu karttan bi milyarı peşin çekin. Kalan 1 milyarı da x taksit yapın?

pls tşk öpt kib bye


 
bildiğim kadarıyla olmuyor. çünkü kampanyalar pos cihazları üzerinden yürüdüğünden ya peşin ya taksit yaptırabiliyorsun diye biliyorum.

ben de hep 3-4 taksit civarı istiyorum ama daima 'kartınız ya 2 ya 10 taksite izin veriyor, arasını yapamıyoruz' cevabı alıyorum örneğin.

en iyisi ilgili mağazayı arayıp sormak yine.
  • manuel mandalina  (21.09.12 01:31:15 ~ 01:31:53) 
Evet. Karta ozel taksit kampanyalarinin limitleri dahilinde kaliyorsaniz evet.


  • lightblue  (21.09.12 01:32:04) 
eğer üründe bi kampanya var ve indirimliyse o indirimden yaralanamazsın, vatanda peşin alışveriş daha pahalı misal herzaman


  • hasmetizm1  (21.09.12 02:27:59) 
kendim önceden yaptığım için biliyorum. vatan'dan bir laptop almıştım (varsayalım 2000TL'ye), bir kısmını hsbc kartla ödedim, bir kısmını da yapı kredi ile. hangi karta kaç taksit/indirim imkanı sunuyorlarsa o karttan çektikleri meblaya o şekilde yansıtmışlardı.

atıyorum (hatırlamadığımdan) hsbc'ye 10 taksit, yapı krediye 12 taksitse, 1000 hsbc'den çektirip 10'a böldüler, 1000 de yapı krediden çekip 12'ye.

not: yaklaşık 4 sene önce yapmıştım bu arada bu işi. aradan geçen bu zamanda sistemler değişti mi bilemiyorum.
  • loveinaflipbook  (21.09.12 08:11:04 ~ 08:11:42) 
oluyor. ben vatan dan galaxy s2 almıştım. sadece wingse 12 taksitti. wings yanımda değildi . 3 karttan çektirmiştim. ama her kasa yapmıyor müdür ya da yetkiliye danışın , onlar yaptırıyor. benim de şansıma gidip böyle birine sormamdı. o da bana izah etmişti. illa yaparlar her istediğinizi yani.


  • keller  (21.09.12 12:48:31) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.