[]

Play Station 3 hakkında

panpalar ps 3 hakkında bir kaç sorum olacak:

1. PS3 almak mantıklı mı? Hani çıkalı yıllar oldu, donanım eskimiştir diye düşünüyorum, yoksa Sony reis arada upgrade yapıyor mu?

2. PS4 çıkacak mı? çıkarsa ne zaman çıkar, yakın zamanda mı? yakın zamanda çıkarsa PS3 ler ultra ucuzlar mı?

3. Şimdi PS3'ü aldık diyelim. Bu yavru illa LCD, LED, Plasma türevi tvlerde mi çok iyi verim veriyor. Bizim 70 ekran emektarda tad alamaz mıyım?

4. goo.gl şu linkteki makineye çöksem mi? Bunun daha iyisi veya daha ucuzu var mı? Fiyatı ve donanımı nasıl buldunuz?

5. Diyelim ki linkteki makineyi aldııım. İlla ofişıl oyunları mı oynatıyor bu? ANladınız siz onu (bunun cevabı için mesajlarınızı bekliyorum :D )

bu kadar :)

 
şöyle bir durum var, geçerken yazmış olayım dedim:

oyungezer.com.tr
  • nohut kokusu sacan duduklu tencere  (21.09.12 00:15:52) 
ps3 al tabi ps4 gelicekte once cok vahis fiyat olur kullanimi cok yayginlasmaz hemen 3d olacak sadece cunku ve 1 sene surer ortalama daha cikmasi... ps3 al ps3 her yerde zevkli 70 ekranda bile :))


  • walkingdeath  (21.09.12 00:17:31) 
ps4 cikmasi icin bir neden yok su an bence, mevcut ps3 3d oyunada izin veriyor. zaten cikan oyunlar mevcut kapasiteyi zorlayacak oyunlar bile degil.


  • kompisko  (21.09.12 00:26:20) 
ps3'ün hala gideri var, ps4 çıkmayacak uzun bir süre.


  • dampire  (21.09.12 00:31:55) 
2) ps4'un *bence* en az 2 senesi var. ciktiginda da ates pahasi oluyor zaten. ps3'ler asiri ucuzlamaz. zaten rakam oldukca dusmus durumda. bu konuda sozlukte entry'ler vardi. benzer sey ps3 ciktiginda ps2 icin oldu. uzunca bir sure satmaya devam ettigi gibi ucuzlamadi da meret.

3) vermez.
  • entrapmen  (21.09.12 01:06:14) 
4 ve 5 e kimse cevap vermemiş panpalar, linkteki ürün bitmek üzere :)


  • fatihdr  (21.09.12 22:24:29) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.