[]

Loto felan

Bu lotoları gerçekten insanlar kazanıyor mu çok merak ediyorum. Var mı loto kazanmış tanıdığı, uzaktan tanıdığı olan? Ya da ne bileyim bizim mahalleden birine çıkmış lan loto felan diye kulağınıza geldiği? Amk bunları da mı peşkeş yoluyla yandaşlara dağıtıyolar yoksa?




 
fi tarihinde bizzat dedem.para nereye gitti dersen,şu an bu yazıyı yazdığım eve :)


  • delibas_alyon  (20.09.12 23:01:21) 
Muhtemelen evet, super loto devredince hep Ankara'nin sabit bir ilcesine cikiyor. Bununla ilgili guzel analizli bir entry vardi da usendim simdi aramaya.


  • crown  (20.09.12 23:04:53) 
Lisedeki öğretmenim son rakamla yılbaşı piyangosunda büyük ikramiyeyi kaçırmıştı. Adam bilet gösterene kadar inanmamıştık. Tesellisi bile bir sürü para ediyordu.

Ama dediğin gibi yandaş söylentileri çok fazla son zamanlarda. Makinelerle oynuyorlar, canlı çekim yok filan diyorlar. Beklerim.
  • homo sapiens gotgobekus  (20.09.12 23:06:24) 
Dayım atyarışından çok para kazanmıştı 12,13 sene önce. nasıl işlediğini bilmiyorum 6 lı yı mı tutturmuştu ne öyle birşeyler


  • secilmis uye  (20.09.12 23:50:03) 
Sıradan insanlara çıktığı mutlaka oluyordur ama her zaman da aynı şekilde olacak diye bi kaide yok,dikkat çekmeden senede bi ,iki tane bile yapılmadığı ne malum,ülkenin gözünün önünde olan c.başkanının bile 15 yıl sonra mezarı açılıyor acaba suikast mı diye ,aynı zamanda ösym yi görüyoruz ne dümenler yeni yeni ortaya çıkıyor,bir çankayanın nüfusunun çok olması lotonun oraya daha çıkmasının sebebi sayılmamalı ki istanbulda kafadan 6 ilçe bie ondan daha fazla nüfusa sahip.


  • essoist  (21.09.12 00:31:33) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.