[]

morhipo hakkında acil

merhabalar,

ilk defa internetten alışveriş yapacağım, morhipo da çeşitli butiklerden farklı farklı ürünler aldım. yalnız kafama takılan konu şu; ürün ile ilgili herhangi bir sorunda geri iade etmek istediğimde sorunsuz bir şekilde iade edip parayı tekrar karta yatırıyorlar mı? bu arada alışveriş taksitle olucak.


 
sitesinde de belirtiyorlar zaten bunu üstelik iade alırken bile kargo ücretini kendileri ödüyor.


  • dikenlitel  (20.09.12 21:08:43) 
şikayetvar. com'a bir bak istersen, yardımı dokunabilir.


  • african rain  (20.09.12 21:10:24) 
evet haklısınız sitede belirtiyorlar fakat ben pratikte olanı merak ettim.


  • stk  (20.09.12 21:10:46) 
hiçbir sebep göstermeksizin, kutusu vs'sine zarar vermemek koşuluyla iade etme hakkınız var. bu konuda dükkandan almaya göre daha bile avantajlı.

iade süresi bir hafta veya 10 gün olması lazım. aramaya üşendim şimdi.
  • excomzkko  (20.09.12 21:11:54) 
yaptım daha önce aynısını. yatırıyor parayı, iade kargo ücretini de kendi karşılıyor. ama ben olsam morhipo'dan alışveriş yapmam.


  • devilred  (20.09.12 21:12:06) 
şu kazağı alıp bi' kaç fotoğraf çektirdikten sonra iade etmeyi planlıyorum. beklersen yazarım sana durumu.
www.morhipo.com

  • dikenlitel  (20.09.12 21:14:07) 
evet iade ediyorlar. tecrübeyle sabit.


  • mrv  (20.09.12 21:25:08) 
Gayet rahat iade ediyorsun senin tarafından engel bir durum olmadığı sürece. (ne demek istiyorum ürünü kullanıp iade etmeye kalkarsan almazlar haliyle)
Taksitli alışverişte şöyle oluyor bir örnek veriyim.

>1 ürün aldın diyelim. 30 tl 3 taksit olsun, geri gönderdin iade işlemi başladı. bu arada hesap kesimi olursa ilk taksiti ödiyeceksin haliyle, bir sonraki ay gkeri ödeme başlıyaca taksit taksit;

ilk ay (10) ödedin
ikinci ay hiç ödemedin (+10-10=0)
üçüncü ay hiç ödemedin (+10-10=0)
dördüncü ay (-10) 10 tl eksik ödedin.

Tabi bu; iade işlemi başlamadan, senin ilk taksidi ödemenden kaynaklanıyor, eğer iade işlemi hesabın kesilmeden başlarsa, hiç bir şey ödemeden kurtulursun :)

Umarım anlamışsındır.

Bu anlattıklarım 2 ve ya daha fazla ürün alıp 1 ve ya daha fazla ürün iade ettiğinde de geçerli. Kafana takılan bir şey varsa anlatabilirim.

Duyuruyu silmemeni rica ediyorum elim yoruldu :)

Bu arada her siparişte (kutuda) lokum gönderiyorlar az yemedim :)
  • onakomabunako  (20.09.12 22:30:31) 
morhipodan ürün alırken dikkatli olun. iade sorunu yaşadım. ayakkabı küçük geldi iade etmek istedim. tedarikçi firma iade almıyor dediler ve iade edemedim. çok kötü tedarikçi firmalarla çalışıyorlar. İzmirden sporthink diye bir firmadan gelmiş. ne olduğu belirsiz. müşteri temsilcilerinin tek derdi bir an evvel telefonu kapatmak. ürünün orjinalliği ile ilgili de endişem var. çok pişman oldum. asla tavsiye etmiyorum. uzak durun. paranızla rezil olmayın.


  • kadıoğlu  (04.12.20 12:23:55) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.