[]

Televizyon Marka Model vs Konuları

Herhangi bir elektronik mağazasına gidip "abi ordan bir televizyon sar bana" diyebilecek kadar az anlıyorum bu işten.

Bidiğin normal lcd mi plazma mı her ne oluyorsa artık, onlardan ve Digiturk kullanıp maç vs izlenecek, evde günlük olarak kullanılacak, 106 ekran vs olabilir, (daha düşük de olabilir normal bir salonda büyük kaçarsa) bir televizyon için nokta atışı yaparak "abi şunu al bence" diyebilecek olan varsa sevinirim. Limit 1.500- 2.000 TL arası olabilir. Teşekkürler.


 
samsung smart tvler iyidir. her formatı oynatabiliyorlar ayrıca.


  • sutlu nescafe  (20.09.12 13:55:42) 
şunu al diyemem de samsung servisi çok sorunlu ayrıca bir senede aldığım tv bozuldu, hatta 750ye aldım lcd tv, 880 lira masraf diyorlar tamire, ve aldıktan sonra servise kurdurmadığım için garanti dışı bıraktılar..
alma diyorum kesinlikle alma.

  • clementine the tangerine  (20.09.12 13:55:50) 
arçelik ve grundig'in full hd modelleri başarılı. alırken led lcd tercih edersen daha iyi olur.


  • trakyali gulyabani  (20.09.12 14:07:22) 
eğer seyredilecek mesafe 5m veya daha yakınsa 32 inç, daha uzaksa 40 veya daha büyük bir ekran (42 mesela daha. büyük boyutlu ekranlara çıkmanın bir alemi yok. eve sinema kurmuyorsun herhalde). günlük olarak kullanıp flash bellekten sinema filan seyredeceksen samsung led tv. çünkü samsungda anynet dedikleri bir nane var. uydu alıcısı için başka bir uzaktan kumanda kullanmana gerek kalmıyor.

not: dijiturkteki uydu alıcıları bu sistemle beraber çalışmıyor diyenler var. ben denemedim.
  • tururo  (20.09.12 15:40:39) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.