[]

yağ yuttum

neyimi yağlarken azcık mısır yağı yuttum. 4-5 saat sonra bi mide bulantısı başladı 7 saattir de geçmedi. midem ağzımda resmen. bir sürü şey yedim içtim geçmiyo anasını satayım. nefes alınca yağı hissediyorum yemek borumda. iğrenç bi his. napsam? deterjan içip kussam yağı çözer mi diye düşündüm az önce. bi yardım edin.




 
neyini yağlarken mısır yağı yuttun anlamadım? :)

şaka bir yana, yağı sökmek için deterjan içmek çok daha kötü sonuçlar doğurabilir. eğer hakkaten yemek boruna falan yapışıp kaldıysa belki ekmek yemek geçirebilir. büyük lokmalarla yutmayı dene. ya da bol bol su iç diyim. mısır yağının bir zararı olmaz bünyene ama işte mide bulantısının da o kadar fazla sürmemesi lazım.

istersen direkt tuzlu su içip ya da parmak atıp kusmayı da deneyebilirsin. midenden çıkar hiç değilse.
  • loveinaflipbook  (20.09.12 08:13:21) 
nane limon hazırla kendine, bulantını geçirir.

www.prohayat.com

ve alttaki linkteki yazılanları da oku bir zahmet, geçmiş olsun.

limonkadin.com
  • oinone pe  (20.09.12 08:19:55 ~ 09:05:04) 
sıcak içecekler iyi gelebilir. çay veya bitki çayları mesela.


  • ermanen  (20.09.12 08:22:15) 
En etkili yöntem, kusmaktır.


  • disfircasiyimben  (20.09.12 09:34:57) 
lan o yağı yutsan nolur yutmasan ne olur?
psikolojik.

  • gerizekalı final edition sp1  (20.09.12 10:14:27) 
ekmek filan ye gecmesi hizlanir bence.


  • serabetan  (20.09.12 10:16:30) 
yarım kilo patates bir litre kola kocaman bir bigmac yiyince midenin 20 saat yanması gerekiyor azcık yağ içtiğinde 7 saat yanıyorsa.

durum tamamen artistik bence.
  • baldur  (20.09.12 10:19:07) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.