[]

Sevgili adayına hediye

biliyorum başlık biraz mal oldu ama aklıma başka birşey gelmedi duyuru ahalisi.

soru şöyle aslında:

2 senedir falan bi kız arkadaşımla takılıyoruz. bu sene biraz yakınlaştık açıkçası ve ondan hoşlanıyorum. o da bana karşı aynı şeyleri hissediyor gibi.

haftasonu onu kafeye götürüp bir hediyeyle birlikte onunla konuşmayı düşünüyorum. ama konuşurken saçmalama veya mala bağlama durumu olmasın diye hediyenin yanında küçük bir not yazsam mı diyorum. hediye de peluş timsah bu arada :D

sizce nasıl? çok mu klasik olur?

 
kız arkadaşın bursasporluysa olur tabi


  • yons  (19.09.12 15:57:00) 
abi timsahı o beğendi geçen ben seçmedim :)


  • mattiadestro  (19.09.12 15:59:51) 
bir klasik olsa iyi. tipik memur zihniyeti. hard core sıradan olarak değerlendirdim.


  • dokuzeylul  (19.09.12 16:13:32) 
allah ne verdiyse söyle diyorsunuz yani? :)


  • mattiadestro  (19.09.12 16:15:48) 
Hediye hakkında bir şey diyemem de, zaten karşı karşıyayken not yazmak bana da garip geldi.
Ha bir sürü muhabbet ettikten sonra ayrılırken evlere falan (aynı yere gitmezseniz tabii) timsahın götüne başına notu sıkıştırabilirsen ne ala.
Ya da yok yav, o da garip oldu sanki. Bence buluşma iyi gidiyor gibiyse yardır söyle aklındakileri.
  • sesee  (19.09.12 16:21:11) 
sakin. acilirken hediye cok itici. bizzat karsilastim. daha aramizda duygusal hic bir sey oldugunu bilmiyorken bu hediye neye dalalet rusveti mi diye dusunmustum. ilk adimda bir hos oluyor


  • leyla3  (19.09.12 16:30:17) 
hediye olmasın mı yani? sadece söyle geç?


  • mattiadestro  (19.09.12 16:32:16) 
simdi okudum siz o secti demistiniz. o zaman durum degisiyor, madem zaten cevaptan eminsiniz, olsun olmasin farketmez, ben cok genel konusmustum:) ama not olmasin lutfen!


  • leyla3  (19.09.12 16:37:04) 
okumadım ama, pinti bi arkadaşımız olduğun belli. en azından ayılık yapma da yediğin pastanın çayın hesabını öde. ayıbolmasın kıza dicem ama ayı boğulmaz zaten no problem.


  • based on a true story  (19.09.12 16:40:00) 
o seçti derken geçen gün gezerken "ay ne tatlı şey bu" falan muhabbeti oldu da timsahla ondan hediye edeyim mi dedim.

@based on a true story

hacı ne diyorsun anlamadım???
  • mattiadestro  (19.09.12 16:42:18) 
yani diyorum ki (ehehe aslında demedim de) madem öyle peluş falan alıp eğilip büküleceksin, kız peluş timsahı beğenirse ayyy çok sevimliymiş falan derse (ki bence koşarak kaçızla öyle bi kızdan) sen de timsahı kukla gibi konuştur "bak bu
mattiadestro abi, senden çok hoşlanıyor ama söyleyemiyor. beni getirdi söyliim diye" falan de işte. az saçmalamış olursun ama yaratıcı bir kişilik olduğunu düşüneceğinden aza razı olup kabul edebilir kız kişisi.
anlamadın di mi :))
  • based on a true story  (19.09.12 16:48:53) 
@based on a true story

abi yaratıcı ama korkunç geldi :)
  • mattiadestro  (19.09.12 16:52:37) 
sizin ikiniz arasındaki ilişkiyi sen biliyorsun. kızı da burdaki herkesten iyi tanıyorsun. peluş oyuncağı beğendiyse al. alma diyenleri sallama. o kadar da kasma. güzelce anlatacaksın duygularını. o da boş değilmiş. o da karşılığında kendi duygularını anlatır falan filan. not yazma konusuna gelince, içinden ne geliyorsa onu yap. birinin yaptığı başkasına saçma gelebilir. ama bu kızın hoşuna da gidebilir.


  • girl in a coma  (19.09.12 17:40:58) 
@girl in a coma

yalnızca bi duyuru ahalisine sorayım dedim tepkiler için :) oyuncağı alıp direk söyleyeceğim, notu salladım.
  • mattiadestro  (19.09.12 19:11:14) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.