[]

Fransa Vizesi Para ve Hesap Sorunsalı

Merhabalar,

Hesabımda 1.000 lira para var. 4 gece için Fransa'ya gideceğim önümüzdeki ay. Acaba ailenin hesap cüzdanları ile uğraşmak yerine kendi hesabımı göstersem dört ayak üstüne düşer miyim? Yoksa göte giren şemsiye açılmaz mı? Bunun bi kaba hesabı vardı, kalacağın gün başına hesabında 100/200 Euro para olmalı diye. Neydi bunun tam rakamı?

Bi de eski pasaportu ve fotokopileri işe yarıyor mu? Benim eskide bi Fransa vizesi daha var. Ama gerekli evraklarda yazmıyor.

 
1000 TL bence gecerli bir mebla degil, risk almaya degmez. Ailenizin hesap defterini de goturun.

Eski pasaport ve vizeler de goturulmeli.
  • yilmazyildirim  (19.09.12 11:36:35) 
fransa'ya gittigin belli olur zaten rahatca vizeni alirsin


  • necipnba  (19.09.12 11:40:32) 
ailenin hesap cuzdanlarina gotru araba falan varsa ruhsat fotokopisi gotur. eski pasaportundaki tum vizelerin fotokopisini kesinlikle gotur.
fransa uyuz biraz mumkun oldugu kadar evrak gotur.

  • 65 derece  (19.09.12 13:03:36) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.