[]

Zeitgeist

Zeitgeist The Movie ve Zeitgeist Addendum'u izlemeyen kaldı mı yaw?

Kaldıysa onlara nasıl ulaştırılabilir bu film dersiniz?


 
ben sadece zeitgeist the movie'yi izledim ama digerinin de kapsamini ve boyutunu biliyorum , o sebeple en kisa zamanda izleyecegim zaten. benden baska da kimse cikmaz galiba? aslinda bu 2 filmin oldugu gibi, richard dawkins in the root of all evil inin de alt yazisi ciksa harika olur. hatta ben cevireyim bunu yahu... iyi fikir.


  • comptrol  (23.11.08 15:19:51) 
ben izlemedim abi, dvd yap gonder adres de vereyim.


  • bryan fury  (23.11.08 15:24:10) 
ben de izlemedim.. ismini cokca gordum ama nasip olmadi.


  • katafalk  (23.11.08 15:30:11) 
bilmiyorum ama rapid felan mı olsa acep?
galiba bi ben kaldım.. biraz duydum biraz araştırdım güzel şeyler okudum lakin ne indirme ne izleme fırsatım oldu..
ayıp bana..

edit:
iyi ya türünün tek örneği değilmişim..
  • p shadow  (23.11.08 15:36:27 ~ 15:36:56) 
Ben de izlemedim.
Genel olarak popüler olan hemen her şeye karşı bir savunma geliştiren biri olduğumdan (Ekşi Sözlük istisna olmuş.) izlemeyi pek düşünmüyorum. Havası geçerse belki izlerim.

  • nuage  (23.11.08 15:50:10) 
ben de izlemedim. ne kadar yasarim?


  • terp  (23.11.08 16:19:38) 
ben de izlemedim, hatta "o ne?!" bile diyebilirim:)


  • think martini  (23.11.08 16:26:18) 
@loststone:
O gün laf lafı açtı, pek bir verimli olamadık galiba bu filmleri kitlelere ulaştırma önerileri üretmekte.
(Bu arada, ben Gökhan. Hani bizim Ersin'in evi falan.)

Resmi sitesinde (www.zeitgeistmovie.com) online izleme linki var ama yetmez.

Yine sitede yazan "PLEASE DOWNLOAD, BURN TO CD AND GIVE AWAY" çok güzel bir seçenek aslında. Bedava CD'yi kim almaz? Alanların da yarısı izlese, kârdır. Bunun dışında, o bahsettiğiniz site kurma işine girilebilir ve bu siteden filmler direk indirilebilir. Üzerinde "Zeitgeist & Zeitgeist Addendum'u hâlâ izlemediniz mi?" yazan ve mevzubahis sitenin adresinin de yer alacağı sticker'lar, flyer'lar basılabilir. Tabii bunların hepsinin birer maliyeti olacaktır. O da fikirlerin kör noktası.

Not: Bu filmleri indirmek ve dağıtmak tamamen ücretsiz ve yasal. Aklında soru işareti oluşanların dikkatine.
  • shangrilla  (23.11.08 16:27:48) 
ben de izlemedim daha. gecen gun arkadas cok methetti, merak ettim ama indirmeyi unuttum okuldan. sinirli adsl evet :)


  • osuruklu  (23.11.08 18:45:09) 
Zeitgeist The Movie'nin bir kısmına baktım, o kadar saçma ve sallamasyon geldi ki, zaman kaybı olacağından izlemedim, dar görüşlere masturbasyon çektirmekten başka bir haltı yok, abartılmasının nedenide malum.
zaman kaybı, izlemeyenler zarardan kar ediyor.

  • nema problema  (23.11.08 18:49:00) 
@loststone, seni sözlükte de sevmezdim artık duyuruda da sevmiyorum:) büyüdüğümde görüşmek üzere. (gerçi senin gibi yorum yapan birinin beğendiği filmde tam aynı zihniyetin bağnazlığındandır, ama denemeye değer).


  • nema problema  (23.11.08 19:50:07) 
bende hiç izlemedim valla yolla da izleyelim :)


  • sevii  (24.11.08 00:44:28) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.