[]

cam damacana

1-2 aydır klasik damacanalardan su almayı bırakıp 5-10 litrelik sulara geçiş yapan birisiyim ve netten araştırdığım kadarıyla 19 litrelik cam damacanada su satışı yapan tek firma olarak Ankara'da Abant Premium'u duydum ama fiyatları çok fazla geldi, bildiğiniz alternatif cam damacanadan evlere su servisi yapan firma var mıdır? nihayetinde bu firmaların artarak rekabet ortamında fiyatların düşmesini bekleyen bir vatandaşım.




 
damla damla damla
ama 12 litre
o değil de o cam damacanayı da koklayarak dolduruyorlar sanırım.
(bkz: ne anladım bu işten?)
  • apc  (19.09.12 00:52:13) 
sitesinde 8 lt.lik damlacana adıyla bir ürün var dostum www.damlasu.com.tr zırt pırt değiştirmeyi gerektirir, damla suyu da hiç denemedim ayrıca, ama bir kereliğine alıp bi denemek isterim.


  • candanag  (19.09.12 01:00:45) 
ilk alırken 60 tl ya da üzeri gibi yüksek bir ücret veriliyor da önemli olan sonrasındaki ücretlendirme + suyun kalitesi falan + eve servis (metronun böyle bir hizmeti olduğunu sanmıyorum)


  • candanag  (19.09.12 01:56:10) 
burada da okuduğum oldu başka yerlerde de, şu an kullanımda olan damacanaları evdeki cam şişelerine boşaltarak rahat rahat su içenleri anlayamadım ben, bi esprisi kalmıyor. ileride görürüz diye ümit ettiğim format ise, kazık olmayan makul fiyatlarda 12'li kasalarda 1'er litrelik cam şişelerde üretim ve tüketim.


  • candanag  (19.09.12 10:08:09) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.