[]

Erkek bakımı

Hellö tekrardan,

Sorum er kişiler için. Kişisel bakımınız için kullandığınız kremler vs neler var? Şuram için şu krem, şu losyon vs şeklinde. Acep neleri kullanmıyorum onu merak ettim.

Pipinizle ilgili şeyleri paylaşmanıza gerek yok bu arada. El, yüz, ayak vs. şeklinde belirtirseniz süper olur.

Edit: parfüm, deodarantdan ziyade (onlar kabul) kremler, ne bileyim bakım kapsamında kullanılan şeyler. Yoksa herkes cöle kullanıyor. Bir de marka model belirtirseniz süper olur.

 
  • fifi  (18.09.12 23:40:16) 
yüz temizleme jeli olarak Bioderma ve Vichy, traş sonrası bakım kremi olarak Clinique (bundan önce yine Vichy'nin bir ürününü kullanıyordum) ve traş losyonu olarak beğenerek kullandığım parfümlerin losyonları


  • candanag  (18.09.12 23:42:43) 
cildim çok yağlı. haftada 2 kere dermalogica'nın skin prep scrub'ı ile gözenekleri temizliyorum, sonra da yine dermalogica'nın active moist nemlendiricisi sürüyorum. spor salonunda buhar banyosu var. haftada 1 kere de buhara giriyorum. bir de her ay nivea'nın burun bandı ile siyah noktaları temizliyorum.


  • marcelorios  (18.09.12 23:45:31 ~ 23:51:26) 
tıraş jeli: www.evyap.com.tr

tıraş sonrası kremi: www.evyap.com.tr

el, yüz, genel nemlendirici: www.saglikci.info


deodorant: 2.bp.blogspot.com

şampuan, duş jeli

ve şu an arama aşamasında olduğum parfüm

sanırım vücuduma sürdüğüm kimyasallar bu kadar.
  • sizofren hayaller  (18.09.12 23:48:06) 
la roche posay effaclar h, kuru ve sorunlu ciltler için temizleme köpüğü gibi bir şey

la roche posay effaclar h'nin kremi

ducray kelual ds - sorunlu ciltler için bişi kremi

garnier anti-pickel stift - çıkan sivilcelere anında müdahale etme şeysi
  • roket adam  (19.09.12 00:26:45) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.