[]

İki Soru

Merhaba gençler ve genç kalmak isteyenler,

vakit kaybetmeden sorularıma geçiyorum.

1- fm 2008'in 8.0.2 patch ini yükledikten sonra o patch'i tam olarak napıyoduk, hatırlatabilir misiniz?

2- hani burunda siyah noktalar olur ya, ben de bunların sarı şekilleri mevcut. sıkıp temizliyorum burnumu ama şerefsizler yine hasıl oluyorlar. burnumdaki yağ bezelerinden (ya da adı her neyse) kurtulmanın kesin çözümünü bilen var mı?

ek: ataturkiye nin cevabıyla hatırladım, şunu da yazacaktım: bantlar geçici çözüm sağlıyor sadece.

 
2- Bantlar filan var ama kesin çözüm değildi diye hatırlıyorum. Aklımda birkaç bir şey daha var da yalan yanlış yönlendirme olmasın diye söylemek istemiyorum.


  • ataturkiye  (23.11.08 11:33:12) 
peeling yapan ürünler var örneğin clinique seven day scrub. ben her gün kullanmadım, ara sıra kullanıyorum işe yarıyor hafiften. her gün kullanılsa daha iyi olur herhalde.

bir de siyah nokta çubugu mu ne varmış, ameliyat aleti gibi bir şey, onunla çıkıyormuş siyah noktalar, sıkmaktan iyiymiş.

son olarak, siyah noktaları vakumlayan bir alet aldım ben tchibodan, güçlüce vakumladığı halde çıkaramıyor siyah noktaları bir türlü. başkasında işe yarar belki. (adı porecleanser)
  • sare  (23.11.08 11:37:51) 
bantların ve buna özel üretilen losyonların işe yaramadığını hatta daha fazla arttırdığını ben de duymuştum. sanırım en iyisi düzenli olarak bitkisel bir sabunla (şu eczanelerde satılan) yüzü yıkamak..


  • quinza  (23.11.08 11:39:10) 
1- indirdiğiniz 8.0.2 patch muhtemelen bir rar dosyayıdır ve rar dosyasının içerisinde biri txt diğeri exe olan iki dosya olmalıdır.(umarım doğru hatırlıyorumdur) exe'yi çalıştırın. gelen pencerede update seçeneğini göreceksiniz sağ altlardadır muhtemelen. ona tıklamadan önce, football manager 2008'in exe dosyasını göstermeniz gerekiyor. browse'ye tıklayın, oyunu yüklediğiniz (örneğin: c/programfiles/sports interactive/fm2008 ya da d/program files/sports interactive/football manager2008) klasörü açıp fm2008.exe'yi seçip tamam deyin ve "update"e tıklayın. gerisini kendisi yapacaktır.


  • deliktas  (23.11.08 12:08:43) 
2- yüzünüzü sıcak suyun buharına 5-10 dk. kadar tutup (ellerinizin temiz olduğundan emin olduktan sonra) siyah noktaları çıkartabilirsiniz. sonra tekrar ellerinizi yıkayın, yüzünüzü de üzerinde "komedojenik değildir" ibaresi bulunan bir sabunla yıkayın (mesela neutrogena'nın böyle sabunları var).


  • quasiromantic  (23.11.08 12:09:19) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.