[]

Gece Treni (Munih - Paris)

Selamlar,

Haftaya Munih'ten Paris'e gidecegim. Ucak biletleri muthis pahali Oktoberfest dolayisiyla, keza trenler de oyle.

Bi tane nispeten ucuza tren var; City Night Line diye geciyor.

Munih kalkis: 22.47
Paris varis: 9.24

10.5 saat suruyor yolculuk. Daha once gece yolculugu yapmadim trende. Nasil oluyor, rahat uyunabiliyor mu? Uyku mesele degil o kadar biranin uzerine her turlu uyurum da, yanimda laptop vs. olacak, caldirmayiz degil mi?:)

Bu vb. tren yolculuklarini tecrube etmis arkadaslar yardimci olabilirse sevinirim.

Simdiden tesekkurler.

 
olmaz birsey, db treni ise özellikle bayağı rahat olur.


  • lanc  (18.09.12 15:38:31) 
OK. Son bir sey daha;

Seat veya Three Berth Sleeper'dan birini secmem gerekiyor. Koltuklarinda rahat uyunabilir mi acaba? Yoksa su 3 yatakli odaciktan bi yatak mi seceyim?

Edit: Arastirdim biraz, koltuk onerilmiyor gece yolculuklari icin. Su Three Berth Sleeper'i seciyorum.
  • o s c a r  (18.09.12 15:46:04 ~ 15:49:59) 
bence de olmaz bi şey ve gece treni nefis bi şey bence :P, tadını çıkar, uyu uyan, kitap oku, hareket eden karanlığı izle, ışıkları izle :)


  • madyb  (18.09.12 15:46:13) 
hocam three berth sleeper adından da anlaşılacağı gibi 3 lü ranza. karşılıklı olarak 6 kişi bir odacıkta kalıyorsunuz. size önerim en üstü ya da orta katı almaya çalışın. en alt kat bildiğin yerde uyuyormuşşsun gibi oluyor ve çok basık. en üst kat ise çok hayvani vücüt boyutlarınız yoksa çok kral yer. orta kat ise dışarıya baka baka yatar uyurum diyorsanız seçilecek en güzel seçenek. kesinlikle alt katı almayın.


  • artikbenimdebirvolvomvar  (18.09.12 17:49:58) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.