[]

ankara üniversitsi kayıt sorunu

merkezi yerleştirmeyle değil, yetenek sınavıyla girdim. ders eklemeler 16 eylül gece yarısı bitti fakat sağolsunlar, bizi ders eklemelerden 2 gün önce sisteme kaydettirip, sistem de arıza verince ders ekleme yapamadım. ne fakülte ne öğrenci işleri telefonlara da cevap vermiyor, ne yapmam gerekiyor, düzelir mi işler? danışmana mail attım ondan da ses yok.




 
"ekle-bırak"ta halledilir, canını sıkma. danışmanınla konuş; yol gösterir sana. en kötü yazılı olarak halledilir.


  • gayrisabit fikir  (18.09.12 14:42:13) 
peki dersler yapılır mı o süreye kadar zira galiba bölümde kimsenin ders programı yok şuan. hadi dersler yapılıyor diyelim nerede kaçta olduğuna dair bir bilgi de yok.


  • antonin artaud  (18.09.12 14:53:16) 
danışmaya gitme boşuna, direk öğrenci işlerine gideceksin. hepimiz bekliyoruz ekle bırak günlerini maalesef. hersene iğrenç sorunlar çıkıyor işte. haftaya pazartesi başlayacak ekleme bırakma.


  • Gucci  (18.09.12 15:58:44) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.