[]

Beleş ama Web Anti-Virüsü

Bilgisayarım virüsten, trojandan, bilimum ve binimum zararlı yazılımlardan kendini toparlayamaz oldu. Napcamı bilemiyorum. Bana önereceğiniz (Ama hızlı bi şekilde taratan bitdefender haricinde) internetten pc yi taratacak bi virüs sitesi neyin varmı?
Çörüştü pc ya yazık :((



 
panda webden virüs taraması yapıyordu galiba.

(bkz: #5859519)
  • jesters cap  (23.11.08 08:37:24) 
@jesters cap:
Süpermiş, peki bu ayrıca tararkende siliyormu virüsleri. Benim için önemli olan o.

  • onyetele  (23.11.08 09:20:05) 
kaspersky nin online virus taramasi daha iyidir bence. tespit ediyor ama silmiyor diye biliyorum.


  • atmacaged  (23.11.08 09:57:20) 
@atmacaged: Bana sileni lazım gardaşşş.
Virüsü oracıkta silecek bir web anti-virüs!

  • onyetele  (23.11.08 10:06:40) 
(git: 28898)


bi de online virus scan basligi var sozlukte ama ona zaten bakmissindir sanirim..

edit: bildigim kadariyla silinmiyor virusler web antivirusler ile.. ama virus'un adini veriyor ya, removal tool falan bulabilirsin..
  • katafalk  (23.11.08 10:24:46 ~ 10:26:00) 
avg antivirus'un free versiyonu vardır. "avg 8 free" olarak google da aratrsanız tam adres çıkar. bu warez veya crack değildir, avg'nin kendi free versiyonudur ve bence en güzelidir, ek firewall veya başka gereksiz özelliklr yoktur (norton kulakların patlasın)


  • raj  (23.11.08 10:57:25) 
Antivir'in free versiyonu beleştir, pre'den pek farkı yoktur. Yanına Zone alarm Tuzdur. Üzerine Spyware Terminator biberdir.

Afiyet olsun.
  • ataturkiye  (23.11.08 11:13:16) 
bahsettiğiniz duruma en iyi çözümü ataturkiye sunmuş bence.
Misal bana avira yetmekte, ama sizi o üçlü ancak paklar. Özellikle Spyware Terminator tam bir paranoyak programdır.

  • late viper  (23.11.08 16:15:37) 
@late viper; eyvallah hocam haklısın.
@ataturkiye; Allah sendende razı olsun hocam. Sayende baya bi virüs, tojan neyin çıktı. Habire zaten cılık cılık ötüyor virüs uyarısı. Meğer ne kadar çok varmış. Ben zaten bi tane taşınabilir hd alacam. Hele dur bi bakalım ne olucak.

Zaten yeni bi pc toplarsam veya laptop alırsam avira yı yükliycem. Ne gerek var avasta bilgisayarın anasını ağlatıyo, çok kastırıyo makineyi.
  • onyetele  (23.11.08 18:16:34) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.