gencler, laptoptaki built-in mikrofon calismayi birakti kendi kendine. device manager'dan baktigimda "not plugged in" diyor. mesela kulakligin ucunu mikrofon kismina taktigimda "plugged in" olarak gosteriyor.biliyorum hemen driver diceksiniz, dinleyin ama once. driverlari indirdim ama kontrol paneli
gencler, laptoptaki built-in mikrofon calismayi birakti kendi kendine. device manager'dan baktigimda "not plugged in" diyor. mesela kulakligin ucunu mikrofon kismina taktigimda "plugged in" olarak gosteriyor.
biliyorum hemen driver diceksiniz, dinleyin ama once. driverlari indirdim ama kontrol panelinden "add device" dedigimde bi dk araniyor diyor, saatlerce bir sey ciktigi yok. hani ciksa, ordan driveri bulup yukletecem ama o da olmuyor.
her seyi birak, sistemi geri aldim 4 gun, o bile ise yaramadi.
ha bir de, device manager'dan baktigimda gordum ki ethernet controller denen seyin driveri silinmis kendi kendine. internete de guzelce giriyorum halbu ki ama, bu mikrofon falan onunla alakali olabilir mi? eger onunla alakaliysa, alttaki linkte olan driverlardan hangisini indirmeliyim?
www.csd.toshiba.comnot: mikrofonla beraber kamera da calismayi birakti ayni anda. mikrofona not plugged in derken, kamerayi hic gormuyor.