Giriş
(3)

ts-1 ilk 10.000 ?

baps
anadolu üniversitesi iletişim fakültesinde istediğim alanın bu sene en düşük sıralaması 10.400 sizce 10.000 üzeri sıralamaya girmem için nasıl bir yol izlemeliyim?
anadolu üniversitesi iletişim fakültesinde istediğim alanın bu sene en düşük sıralaması 10.400 sizce 10.000 üzeri sıralamaya girmem için nasıl bir yol izlemeliyim?
0
baps
(17.09.12)
Sanırım Halkla ilişkiler ve reklamcılık bölümünden bahsediyorsun. Bu sene bu bölümü kazanan biri olarak söylüyorumki hiç de zor değil ben ygs'ye de lys'ye de son 1-1.5 hafta çalışmıştım. Sana tavsiyem ya hiç çalışma son hafta çalış bilgin taze olsun ya da hergün 1 saat ayırsan çok rahat kazanırsın. Yalnız kitap okumak belki de sözel sınavına çalışmaktan daha iyidir bence.
0
avrigus
(17.09.12)
@avrigus haklı. ben ygs ye hiç çalışmadım lys ye de son gece çalıştım şuan istanbul iletişim deyim.
0
raskolnikov2
(17.09.12)
kardeşim eşit ağırlıktan bu sene sınava girdi. ygs'de 33binlerdeydi. annem zorla sözelcilerin girdiği sınava da soktu hiç çalışmadan 3500lerde bir derece elde etti ts1de. hatta epey de yanlışları vardı görmediği konular olduğu için.

bu nedenle hiç de zor olacağını düşünmüyorum. çok ezber soruyorlarmış, tarih bilhassa. günde 1-2 saat bakıp hafızaya atman lazım. ilk 10000 zor olmasa gerek.
0
leadzeppelin
(17.09.12)
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler basond, compumaster, fraise, kibritsuyu, rakicandir
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır.