[]

öğretmenlerin yaz tatili kaç ay?

her zaman tartışılır... biri çıksın açıklık getirsin... okulun kapanışını değil, öğretmenin okuldan ayrılışını baz alsın mümkünse... okulda tatil olmaz dimi? yani bi öğretmen ki ailesinden ayrı şehir dışında öğretmenlik yapıyor. yaz tatilinde eve geldi diyelim. burdan tut. tatilden sonra okula dönmek için ama seminer ama ders başlangıcı sebeplerle annesigilin yanından ayrılma süresini soruyorum.

evet buyrun...


 
temmuz, ağustos tatil 2 ay diyelim. haziranın ortasında okul kapanıyor 2 hafta seminer vardı, okullar açılmadan eylülde tekrar seminer vardı.


  • my december  (17.09.12 20:16:17) 
bundan sonra yavaş yavaş 1.5 aya düşecek. (öyle diyorlar.) daha önce tam da iki ay olmasa da iki aya yakındı.


  • bu nick tam yirmi alti karakter  (17.09.12 20:19:39 ~ 20:20:52) 
3 ay tatil yaptığını iddia eden öğretmenler var yalnız.
bi sıkıntı var şu an... birinden biri yalan :)

  • alikavazinmahmut  (17.09.12 20:24:14) 
bu yıl seminer tarihleri böyleydi. e 15 gün de yarıyıl tatili var, ara tatilleri falan söylüyorlardır belki.


  • my december  (17.09.12 20:56:45) 
yok abi adam bildiğin 3 ay yaz tatili diyo.


  • alikavazinmahmut  (17.09.12 23:08:13) 
@ali

bazıları seminerlere gitmiyor...bazı bölgelerde zorunlu tutulmuyor sanırım. ondan olabilir. bir de edebiyat, matematik vs vs gibi majör derslerden birinin öğretmeni değilse, not yükseltme sınavlarına da gitmiyordur...e o zaman haklı olabilir.
  • bu nick tam yirmi alti karakter  (18.09.12 01:14:03) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.